Finns ingen snö så gör man snö!

Finns ingen snö så gör man snö!

Min kära semestervän myntade i somras uttrycket Då gör vi nya minnen ❤️ Denna helg har varit en helg med mycket gamla minnen, men också några nya.

I fredags var jag i Örebro o tog en spontan liten barrunda och sen käkade med goda vänner. På lördag morgonen hade jag nog tänkt mig en lugn hotellfrukost men när varenda bord var fullt och det var ett jävla liv så blev det en kaffe på Cirkel K o hemfärd då balkongen var för kall.

För mycket folk är fortfarande skit jobbigt ibland. På dagen hade jag lite städning i garaget och på vinden sen fika med Jessica o Johan.

På kvällen var jag hos gamla vänner till Milla från början och det var nog första gången jag träffade deras släkt o vänner. Alla vet vad som hänt men ingen nämner Milla eller Abbe, jag vet att det säkert är av hänsyn till mig men det känns lika konstigt att de inte nämns.. Minnen slår ända stenhårt tillbaka i bilen på väg hem.

Idag fyller Millas syster år och för tre år sen var sista gången min ängel var nere😧Vi pratade då ganska mycket om hur det blir sen och Milla var glasklar med att det inte kommer vara som förut när vi umgås och Cia hade svårt att jag inte skulle komma ned så ofta som förut och umgås på samma sätt.

Idag har vi sjukdomar mm i familjen så bara jag och svärmor åkte ned och vi lånade med lillkusinen Ida (5bast) och det blev ju egentligen tvärt emot vad Milla sa men ändå annorlunda för nu har vi lärt oss att det är annorlunda o jobbigt ibland . Men vi hade ändå trevligt. Det blir på ett nytt sätt på nåt vis..

Nu till snön.. På vägen hem somnade Ida i bilen och då kom minnen upp från första gången 1995 då jag, Milla och Jessica skulle åka upp till Sälen när vi precis träffats. Jessica var tyst i tio mil tills vi kommer till Hällefors, då kommer – Du har bara En! Va? Milla i jag fattade inget ?? Vad pratar ungen om? En sån där på rutan! Mercedes hade bara en torkare då😂😂. Klok o analyserande redan då.

Väl uppe så är det väl ett år på 25 det inte är snö sista helgen i november. Och såklart var det grönt detta år😈

Så vi började med att mysa i stugan med spel o brasan.

Vad gör man när man lovat en fyra åring att åka pulka?

Jo man kollar med snöpersonalen var de testat snökanonen?😂👍👍

Så till slut blev det pulkaåkning

Och det var nog där vi ”blev ihop” tror jag..

Nu laddar jag för en ny vecka.

Kram o ha en fortsatt fin kväll.❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s