Detta trodde jag aldrig att jag skulle skriva.

Detta trodde jag aldrig jag skulle skriva !

När karin föreslog att vi kanske skulle åka via Moseldalen först o sen vidare till champagne och bordeux så sa jag ja visst, då kan vi hälsa på Svåger Martin, Tani och Ida som är nere hos Tanis föräldrar. Och vårt älskade Trier visar jag gärna ! 👍Sen kom …men du får vara beredd på en och annan krasch då vi har mycket minnen därifrån😭. Jag fick världens bästa svar, då Karin säger Då får vi väl skaffa nya minnen !

Och minnas de gamla som positiva… ❤ Igår morse lämnde vi travemunde och åkte mot Trier. Vi hade en mycket trevlig dag med mycket prat i bilen. Jag satt bredvid hela vägen o servade med godis. Direkt vi kom ned åkte vi till Kanzem o träffade allihop. Jag trodde, detta går inte ! Men när en glad 4, 5 åring skrattande hoppar upp i famnen på en så funkar allt.

vi käkade, kollade fiskar, tågbana, vinodling och avslutade med att gå över till grannen och köpa vin från hans sista skörd då han skall lägga ned av åldersskäl.

Att stå i ”garaget” och testa ett vin som inte finns snart.. Är så på riktigt det kan bli.🍾

Vi vet tom vilken plätt det är odlat på ! Det höll på att toka till sig idag när vi hämtade vinet o jag tror han försökte sälja på mig den och skicka med sin MB 190 ! 😁Det är en bil jag är svag för..(har haft två)

Och hela kvällen kändes riktigt bra. Jag tänkte på min ängel så klart men nu var det positiva minnen❤.

Imorse var det champagne frukost på ”vårt hotel” men även det gick bra. Vi skålade för Milla. Idag har jag haft sightseeing i Trier o vi har bara gått runt o myst, druckit bubbel på torget,

vin o drink på de ”bästa” barerna,Jag hann även med att shoppa en full kasse.(som vanligt) Vi hann också med att åka turbåt på Mosel i två timmar. Det har jag aldrig hunnit med tidigare. Hela dagen har känts bra och jag fattar inte riktigt själv hur det gick till ??Men att ha med en resevän som får mina minnen att bli positiva är oväntat underbart på många sätt❤.

Kvällen avslutades med att Karin ville ut o springa ! Och jag lät henne inte göra det själv så det var bara att dra på sig skorna. .

Med lite planering undvek vi HLR på mig också.. 😆😆

Kram o ha en trevlig kväll ☀imorgon fortsätter äventyret och min ängel borde fyllt 49 år❤❤❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s