All fucked up..

All fucked up…

För två år sen åkte jag hem från Sälen för att det var alldeles för mycket minnen. Nu två år senare hade jag tänkt ha en trevlig helg med dotter m.fl i ett vårigt London. Julklappen blev resa o biljett till west ham -manchester. Det blev inte riktigt som jag tänkt och det mesta jävlas och det fortsätter.

Och nu sitter vi på en flygplats o väntar på ett kvällsflyg ..

Det har varit snö o kallt.

Matcher flyttas o skjuts fram till obestämt datum.

Nya biljetter tappar hotellet bort o hittar till slut en timme för match.

Tåg går sönder, extra säkerhetskontrollen tar 40 minuter extra så när jag återigen sprungit genom en flygplats möts man av en dryg Ryan air kvinna som pekar med långfingret på mig rakt i ansiktet och vägrar släppa ned mig trots att jag ser att folk ännu inte klivit på planet o jag sitter längst fram. Fy fan så dåligt !

Så nu har vi köpt nya svindyra biljetter o landar i Nyköping istället för Västerås där bilen står. Så med lite taxi hem i natt o annat så har jag snart slängt 25 till ingen nytta alls…

Det är bara att förtränga fort och vara tacksam att jag kan köpa nya biljetter. Och att jag trevligt sällskap. Utan det hade jag gett upp

Och om planet bombas eller störtar så är det bara normalt…

Nu längtar jag till sol o värme.

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s