Att ge kan kännas bättre än sex !

 

Att ge kan kännas bättre än sex !

22221546_1582481271808982_989295110639352256_n

Det skrev Stefan Einhorn i boken om att vara snäll. Och jag hade förmånen att träffa Stefan då vi hade honom som föredragshållare för snart 10 år sen, en klok man och orden sitter kvar i min hjärna !

Förra veckan åkte vi med jobbet upp till Sälen med jobbet för utbildning, det jag gjorde på morgonen innan vi åkte var två saker, det ena var att jag beställde två buketter till två av mina älskade vänner. Att några timmar senare få veta att de gör någon glad värmer i hjärtat. Det viktiga är att det görs med hjärtat till de som behöver det.  Det andra jag gjorde återkommer jag till..

Att åka buss med ett gäng trevliga jobbarkompisar är jättemysigt, man har tid på sig att sitta och prata om allt ! Att för mig vara i Sälen är en berg och dalbana men det gick nog bättre än väntat, jag kraschade en kväll när vi skulle hänga i den baren jag och min ängel bott alldeles bredvid, druckit vin och gapat på after ski… Då  får man ta en promenad och låta tårarna rinna. Det är också skönt att ha en kollega och vän som skickar mess i stil med, DU SKALL INTE VARA ENSAM !! KOM HIT INNAN DU LÄGGER DIG ! DU VILL INTE VETA HUR EN COLOMBIANSKA ÄR NÄR HON ÄR ARG !!!

Nästa kväll gick det bättre, några glas bubbel sen var det dans på 100% nivån, dvs all in ! och för länge…,  det var nästan HLR som behövdes… Sent blev det men kul var det…

Vi hade flera gamla bekanta som föredragshållare, en var Mike Florette som pratade om hjärnan och hur man använder den positivt men även lite om psykopater på jobbet ! De sprider negativ energi, de sprider medvetet elaka rykten och har åsikter om andra utan att känna dem mm Jag hoppas jag slipper såna i mitt arbetsliv…Om inte så ser jag till det. Är det nåt jag lärt mig de senaste åren så är det LEV och ta bort alla som tar din energi.

I går var vi ute och käkade med familjen och det var trevligt, i bilen på väg hem frågar Jessie hur vi gör i Jul, både jag, dotter och svärmor var överens om att vi inte vill vara nånstans så risken att jag firar jul i solen är nog ingen högoddsare…

Idag har jag varit på blixtvisit i Örebro och hälsat på en gammal vän som fått en ny axel då den gamla fick ge sig mot en pist i alperna..

Avslutningsvis kommer jag till det andra jag gjorde innan jag åkte, När jag var i Rom med min älskade vän så såg vi en klänning som jag tyckte hon skulle ha som minne av Rom. Men den lokala boutiqen hade stängt varje gång vi gick förbi. Det stoppar inte mig, jag lyckade googla fram namnet på affären, hitta mailadress, skriva ned o övertala dem att skicka upp den hit. Den glädje och överraskning min vän utstrålade när hon öppnar sina ögon och har DEN klänningen på sig värmer mitt hjärta längre. Att den sen sitter perfekt gör ju glädjen fulländad.

Så tipset till alla är, det behöver inte vara dyrt, det är tanken och det oväntade som ger glädje !

BARA NI VISAR UPPSKATTNING !!!!!

Och det behöver inte bara vara till din man/ fru, sambo, det kan vara till en vän eller arbetskamrat med…de behöver också kärlek och upskattning…

Kram och trevlig helg !

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s