Saknaden av min ängel gör ibland galet ont !!!

Saknaden av min ängel gör ibland galet ont !

Utåt kan det kanske se ut som att allt är topp ! Resor till Spanien, England, Italien röda räserbilar, fester mm 

Men….det är långt ifrån sanningen.
Det betyder också att alla minnen rivs upp.. Jag hade en trevlig vecka i England och reste runt med en kvinnlig  vän/ kompis men då det bara var vi som reste så kommer tanken upp då och då.. Det var ju hit Milla ville åka…varför fick vi inte en chans att se det ?? Eller detta hade hon velat se…eller varför är det inte hon som ligger bredvid o sover.. Saknaden kommer eller man påminns av en del av det liv vi hade. Det blir ju inte enklare när man kommer hem och skall packa om för italien med vänner. Samma vänner som jag och Milla gjorde hennes sista solresa med 2014 till Venedig. 

Ikväll har jag satt rosor vid min ängels grav då hon skulle fyllt år på torsdag och det gör så ont att hon inte fick uppleva mer..

Allt känns så orättvist !! Och jag kunde inte göra nåt åt det…..

Jag kommer nog aldrig få ro vid graven/gravarna men det är ändå nåt som drar mig dit. 

Nu skall jag ändå försöka stryka några trasor o kasta ned i väskan för en vecka i solen. Sen skall jag busa och åka ”rödräserbil” när jag kommer hem. Det ser jag fram emot.

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s