Det här är bilden av en mental krasch !

Det här är bilden av en mental krasch !

Idag är min ängels födelsedag och jag har gjort som jag lovat o fortsätter leva.. Jag har legat på stranden (eller mest i havet) hela dagen och det har gått ok.

Jag har åtskilliga gånger tänkt, saknat och försökt förtränga eller tänkt på annat/ andra.. Det gick bra tills ikväll.

När vi skall gå ut och äta och kommer till torget i Mondello så har de en manifestation för alla flyktingar som gått bort på havet. Det ligger människor på marken med säckar som skall illustrera liksäckar ! Då brast det !!!!

Milla och Albert far runt i skallen som en centrifug… Så det var bara att vända o gå till hotellet. Rycka med en burgare (som smakar skit) o vatten..  Sen får jag väl försöka somna nån gång..

Sån är kärleken och saknaden..den slår till när du minst anar det…

Kram

Författare: ovantatunderbar

Man strax över 50 som levt med hustru, utflyttad dotter och en gravt funktionshindrad son. Under 2016 förlorade jag både hustru som förlorade mot cancer och sonen som hastigt lämnade oss. Jag kommer här försöka berätta min historia om hur det varit att leva, hur det är nu, alla frågor, ensamhet, nya vänner, relationen till gamla vänner mm mm Likaså aktuella tankar om livet och världen vi lever i...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s