Officiellt är jag död i några dagar

213 sidor skrivna och ikväll lite action..

Det är onsdag eftermiddag och Jag ligger på polishuset i Alicantes sjukrum och är ganska blåslagen och tänker tillbaka på vad som hände i lördags och igår kväll.

I lördags hände det tre saker,

1. Jag kom på hur allt hänger ihop.

2. Jag messade Petra i Örebro.

3. Jag träffade en fantastisk kvinna.

I går blev jag utsatt för ett mordförsök här i Alicante av 6 personer varav jag kände igen tre sen tidigare och det gav fyra nya insikter.

1. Någon läcker inom polisen alternativt att någon har hackat min eller Petras telefontrafik eller det sitter en mick i vårt rum?

2. Jag är lite långsammare i den feta kroppen men en del reflexer, reaktioner och militär jägarkunskap sitter kvar som tur är. Tre män ligger i varsin svart liksäck i ett kylrum i källaren på sjukhuset, två män får avancerad sjukvård fyra våningar upp på samma sjukhus och en kvinna sitter i en cell två våningar ovanför mig. Hon sprang rakt in i Monica och fyra spanska poliser när hon försökte fly…IDIOT. Officiellt är jag död i några dagar till.

3. Vi har löst hela kedjan men det är inte i den grövsta eller skoningslösa proffsiga delen då de skickar sex lokala ”björnbusar” för att döda eller spöa mig till tystnad för det gick ju inte så bra.

Det handlar om affärskriminella i mellanklassen och de driver enkelt förklarat en parallell näringsverksamhet utanför skattesystemet och vill nog mest hota, hade de velat ha bort mig hade jag varit skjuten eller sprängd och det drar till sig uppmärksamhet. Det De dock inte vet är att det inom 36 timmar kommer ske ett stort antal gripanden i Europa.

4. Jag är nog förälskad för den jag tänker väldigt mycket på just nu är Eva som landar här imorgon bitti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s