Ibland är livet så orättvist..

När man borde skriva stort grattis på din stora födelsedag 🍾Men jag vet att vännen ifråga nyligen har drabbats på värsta sätt av Covid 19 och nu även har oro för den förbannade cancern i familjen 😥så det känns så fel eller futtigt på nåt sätt. Jag kom också att tänka på min 50-års dag som jag absolut inte kunde fira. Det var en så absurd tanke och jag minns så väl mina tankar.

Jag kan inte ljuga eller bara gratta när jag är en av få som så väl anar hur det känns. 😥

Alla dagar är inte som på sociala medier och ibland (ganska ofta) är nog OK en bra dag.

Jag skrev ”typ” att jag vet att du är orolig och troligen inte vill fira men ha en ok dag.❤️

Efter jobbet åkte jag till Milla o Abbes grav och satte lite nya blommor.

Om en vecka är det fyra år sen jag stod här med ❤️och berättade för Milla att Albert ”var på väg till henne”😥😥Det är en vecka som alltid är jobbig och en händelse som ingen ska behöva uppleva.

Det är konstigt men om jag mår skit en dag och tänker mycket så är det skönt på nåt skumt vis att åka dit och gråta, tänka eller bara vara. Nån klok präst sa att begravning och graven är för de som är kvar❤️.Och det stämmer så bra.

Imorgon fyller min svärmor år så då blir det fika i trädgården.

Ikväll så röjdes lite häck och gjorde plats för grunden till nästa veckas projekt.

Men såklart gjordes en visuell test med ingången. Det är redan en ”lillkusin” som väntar på att huset ska bli klart😁😁.

Nu lite bad sen packa inför helgens mys och äventyr…

Det är några år sen jag använde dem senast😁

Med hopp att Ni har en Ok kväll🙏☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s