Kan/ska Jag bli 25 år yngre?

Nu tänker Ni att gubben fått solsting eller 55 års kris eller nåt annat 😁men lugn bara förklaring kommer.

Imorse lyssnade jag på Anders Tegnells sommarprat till frukost . Lugn o sansad och många bra tankar och förklaringar om vad som hänt och händer i världen . 🙏

Det slog mig igen att trots oro och rädsla för var Covid slutar. Så har jag/vi det väldigt bra. Jag har klarat mig, jag kan jobba om än på ett lite annorlunda sätt, jag bor bra och har trädgård så jag kan träffa familj o vänner, vi kan resa i landet, Vi kan/ har råd att åka utomlands, vi kan faktiskt göra ganska mycket om än på ett lite annat sätt och jag har en liten arvinge en trappa ned❤️och det är ovärderligt.

Det har hänt lite mer i veckan än bara jobb. I tisdags åkte jag och Felicia med släp mot Örebro och började med lunch med vänner och sen var det husdemontering i värmen😁Men med gemensamma krafter så gick det bra🙏

Så såg det ut innan nedmontering.

I fredags var jag ledig o tvättade Milians stuga på fm, sen lunch o lite mysigt häng med Felicia på em Det finns många idéer och det blir ju inte bättre när man läser i i Villa tidningar😁😁så vi får väl se vart det slutar….

Igår hade jag trevligt besök av gamla vänner från Örebro och det blev en fantastisk grillkväll i det fina vädret. Jag funderade tom på att bädda på altanen i den underbara sommarnatten vid tvåtiden.

I går fm gjordes ett steg till på min soffa på altanen.

Det känns bra att både återvinna/renovera en bänk/dynlåda jag byggde 2015 och även att bygga nåt själv. Tanken var att ev byta möbler på en altan för att få en soffa eller liknande att ligga och slöa i och tex lyssna på sommarprat när det regnar😁 Jag hittade inget jag ville ha och fick då en idé att återvinna och bygga en själv.

Nu är det lite finlir och lack kvar men… På eftermiddagen har jag provlegat och lyssnat på TSB pod med en cool kvinna med två VM bälten i boxning. 👍👍

Innan det fortsatte jobbet med att byta all belysning på släpet. På tisdag ska allt funka😬. Och ikväll var det grillade rester med familjen❤️tänk vad mycket energi en liten människa kan ge.

Nu till att minska min ålder!

Vilken sensation!!!

Tänk att det skall ta fyra år, två katastrofer😥❤️😥❤️ och en pandemi för att jag skall få tummen ur röven och förändra mig själv? Fast det är nog så med alla ”missbruk” (mat, alkohol, droger, köp, sex, våld m.fl) Man är expert på att intala sig själv att det inte är så farligt.😥.

I februari tog jag ett beslut och började ändra min diet/livsstil och fick strax efter ett erbjudande om stöd från jobbet. Jag bantar inte utan försöker äta lite annorlunda och bättre😁. Vi gör hela tiden val och att leva är alltid viktigt❤️. Och vissa förändringar är faktiskt rätt kul och ökar livskvaliteten.

Färsk sallad o kryddor är en sån.

Mitt mål mäts inte i kilon, Vasaloppet eller vätternrunda utan i år!

Jag har på fyra månader gått ned/tillbaka ca fem år! Nu är det ju lättare om man börjar på en katastrofnivå såklart men det funkar ganska bra och jag dricker fortfarande bubbel med vänner och lever gott. Livskvalitet är fortfarande väldigt viktigt och vänner kommer aldrig väljas bort.

Nästa delmål är 17 år och sen 25 år. Nu vet jag inte om jag kommer lyckas? Det kommer ta tid.. Men tid är det enda jag har och tid krävs i alla förändringsarbeten. Men det är en bra motivation och den är också en förutsättning för att både kunna göra saker jag gjorde bättre för 30 år sen och för att busa mer med Milian och andra barn i framtiden ❤️. Men också för att ha möjligheten om det blir möjligt att genomföra vissa /flera saker på min bucketlist!

Vem ska älska dig om du själv inte gör det?

Ingenting är omöjligt som den focuserade mannen från Vansbro säger💪.

Ha en trevlig kväll

2 kommentarer

  1. Spännande tider, med förändringar och en hel del kreativ lust verkar det som, Peter. Och soffan du byggt! Grymt! Blir inspirerad helt klart👍

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s