Tre år innan jag orkat bjuda hem våra ”gamla vänner”..

Hur kan nåt så självklart vara så jobbigt? I går var första gången sen Alberts begravning som jag messade flera av våra ”gamla vänner” och bjöd hit dem samtidigt. Vi har ju setts men det är ju på ett annat vis och absolut inte lika ofta som tidigare. Alla har varit här några gånger men då en familj i taget..Jo det har såklart med minnen och att vi påminns om det liv som var. Och jag förstår också att det är jobbigt för dem för våra vänner här i stan var ju Millas vänner från innan min tid så de saknar ju också och den blir ju mer påtaglig här när alla är här samtidigt 😧Men nån gång måste man ju gå vidare även där.

Den här veckan har kroppsligt varit riktigt kass. Vet inte om det är jag som glömt, det är en konstig eller elakartad höststart eller om jag blir sämre men jag blir stel redan vid eftermiddagskaffet och det är fem timmar tidigare än förut.. Och det är på fler ställen i kroppen med👿men thats life..hoppas det vänder.. I måndags var det 23 år sen jag började på Rådek, sjukt länge 😁På jobbet har det inte varit nåt flyt, det har känts som jag i tre dagar bara trampat vatten o löst massa bekymmer som varken vi eller kunden har orsakat.. Så är det ibland. Men igår och idag har det rullat på ordentligt så det kändes ändå bra att gå hem idag.

Ikväll har jag fått in det mesta i trädgården i förrådet, satt up lite tavlor mm.Nu ligger jag i baljan o tänker tillbaka på ett gött minne från Rom. 🍾🎈

Imorgon blir det roadtrip o 15 års kalas..

Nu skall jag börja klura på en debattartikel som kanske kommer skapa storm för man får inte peta i den fina elitidrotten. Jag är så trött på män som har bra lön för att hålla på sin idrott sen stå och gapar på kommunens politiker att ”vi ska ha mer!”

Det är ingen rättighet att våra skattepengar ska betala när vuxna ”leker”. Jag vill att all vuxen idrott inte sponsras på nåt sätt av kommuner. Däremot skall ungdomsidrotten få hjälp och mer hjälp. Men jag är helt övertygad om att det skulle sparas åtskilliga skattekronor till skola, vård o rättvisan.. Och jag tror även det skulle gynna vuxenidrotten då den skulle bli kostnadseffektiv o bättre. Likaså kultursidan.

Kram o trevlig kväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s