Jag vet inte om tiden läker sår?

Jag har lovat mig själv att skriva sanningen även om den inte alltid är så positiv.

Man hör ofta och även jag säger ibland att tiden läker sår. Men det är nog inte riktigt samma sak att man med tiden inte saknar, minns och är ledsen lika ofta som att man inte gör saker med samma glädje o har energi och lever livet som förut.

Nu har det gått tre år sen jag mådde så kasst att jag inte hade kontroll över mina egna tankar stundtals. Men även om jag mådde skit o mina vänner fanns där ❤️så även då gjorde jag trevliga saker däremellan

Om man då summerar mina sista 10 dagar så kan det se ut som att allt är toppen nu.

Lördag 15 års kalas i Linköping. Söndag:Titta på hus och en sväng till Kolsva o köpa däck till minin och lite skruva crosskart. Måndag: Kalas här med vänner o familjen. Tisdag: Bjuda 2,8 mille för ett hus vi inte köpte o sen 60 års middag i Örebro, Onsdag hemma o stryka? Torsdag: trevlig lunch i Flen på väg till konferens/kurs på Kolmården med tre rätters middag o trevligt sällskap❤️🍾. Fredag:fortsatt kurs med middag o liveband.

Lördag FM: kurs till lunch, (bild från fm kaffe) Lördag kväll: Middag med vänner i Örebro: Söndag: plantera blommor vid graven, byta vatten i baljan mm

Det låter ju och ser ut på sociala medier som det hänt massor o allt är topp. Men ibland händer det saker som river upp minnen😧, När jag ser en kollega tappat kontakten med omgivningen och inte andas normalt mm är jag snabb att ringa 112! Jag är också tacksam att fler agerar o inte bara står o tittar.❤️❤️🔆

Samtalet till 112 gick bra, likaså att hålla lugnet och se till att hon inte ”somnade” från oss tills ambulans anlände (20 min) gick bra. Då vi levt så mycket med sjukvård o akuta händelser så hade jag såklart både vad som kan hända o hur fort det kan gå så oron fanns där hela tiden. Nu gick det bra till slut ❤️❤️. Men när ja la mig vid två kom minnen på de två senaste ambulansfärderna o de har ju bägge slutat illa😧😧. Så det var skönt att få ett mess på natten att det var ok. Men det blev väldigt lite sömn o fredagen blev inte en partykväll för mig.. Jag åt, drog igång dansen med vår proffsdansare o gick sen ganska snart upp på rummet för jag hade ingen lust alls. Varken kroppen eller huvudet var med..

Det kan låta som att jag inte uppskattar att umgås men det gör jag jättemycket❤️❤️. Men det är inte med samma glädje o energi som förut.. Jag borde ju ha massa energi för att göra saker när jag kommer hem? Nej.. Garaget är lika orört som för två veckor sen.. Jag får inget gjort hemma. Jag mår inte skit psykiskt men har ändå dåligt med livsgnista..Borde lägga energi på min kropp, huset men nu är det tomt i energiskålen..

Ok, lite kan ha att göra med att mitt reumatiska stökar men det känns ändå som att det är inte jag..

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s