Du ångar bara det du inte gör!

Du ångar bara det du inte gör!

28 feb 2013 Gjorde vi en mycket spontan trip !

15.30 beslutar jag & Camilla att åka till Jönköping på 20-års kalas..19.00 var det incheck och sen trevlig middag.

Albert var på kortis och innan fikat halv tre messar jag Milla och skämtar om att vi kanske skulle åka o överaska? Oftast hade vi såklart längre framförhållning men ibland hände det saker med korta beslut. Det var vårt sätt att ta vara på livet när vi kunde.

Detta var precis innan min ängel fick cancern första gången och det känns ibland som ”ett annat liv” men minnet är nåt som gör mig så varm❤️ idag då jag minns hur kul vi hade på både resan ned och upp, Milla mådde ok i kroppen så hon kunde åka bil i tre timmar och speciellt hur förvånad Rickard blev 😂😂

Och ofta är de spontana resorna eller andra saker man gör det som blir roligast o de du minns bäst. Du har egentligen inga förväntningar och allt blir bara bättre på nåt vis.

Och om jag tittar tillbaka så kan man ju lätt tro att jag nu gör allt spontant.

Ok, resan i januari bokades veckan innan, champagne o Kap Verde 18 bokades 2 veckor innan, England, Spanien o Rom 17 bokades dagar innan och alla resor har blivit fantastiska. Men det beror ju på sällskapet.❤️❤️❤️Eller att jag tar chansen?

Men även tidigare så har vi nog gjort spontana saker även om vi levde ett mycket inrutat liv. Alla våra (mina) bilaffärer är i princip spontant, eller snarare så tar jag snabba beslut.

Likaså så har vi köpt både lägenhet och huset på typ en kvarts betänketid. Vi har åkt till Kreta med bokning 2 veckor innan, vi har åkt landet runt o tittat på Jessica när hon spelade fotboll. Vi hade jättebra stöd från kortis så ibland kunde vi faktiskt åka med bara några dagars varsel. Och vi har alltid haft en öppen dörr för spontana besök.

Det behöver inte vara långt, det viktiga är att ta möjligheten att göra nåt.

Ni kommer inte ånga Er.

Lev idag ❤️

Sen är jag den första att erkänna att just nu händer inte mycket spontant men…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s