Bilgalen ?

Bilgalen ?

För tre år sen skrev jag detta..

Många tankar nu…
Kommer/ vill jag nånsin orka bygga klart skrotet i garaget som jag ville ha den ?
Eller skall jag bygga ”busbil” av den med rallylook ?
Eller skall jag sälja den och köpa nåt färdigt ?
P1800 med modern drivlina ?
Volvo 164 med kul mod ?
Snygg veteran ?
Eller ny cool som funkar ?? Ny kia på gång med rwd !

Eller så slutar det väl som vanligt att jag köper en till som inte funkar ??

Nu skall jag se på SVT play och njuta av mikkelsen och östbergs satsningar.
Åksugen ? Ja lite…

Ja och tydligen kände jag mig själv bättre än jag visste då. Ja jag har ju alltid haft bil o motorsportintresse så det var väl inte så oväntat..

Hur blev det då? Värre än jag trodde så klart.

Jo, mitt 308:a projekt står kvar, det har gått marginellt framåt. Först var jag i Malmö i slutet av Februari för att köpa en Fiero med lambodörrar mm. De var dock inte överens i familjen så jag fick åka hem med tomt släp.

En Mini köptes i April 16 som skänktes till förmån för en dubbelkart efter tre veckor.. Dagen efter den var levererad köptes min Honda S2000 som jag har kvar..

Efter att Abbe gick bort var det bara jag o Vide som åkte i den några gånger ❤️.

På hösten så saknade jag ju allt, och så även ”minin” så den 28:e december köptes en ny cool liten pärla🤘. Säga vad man vill om dem men de har ”det där”.

I Februari köptes ett riktigt ”ladfynd”, eller Reeva GT karossen stod inte ens i ladan utan i gräset bredvid. Den var tänkt att bli lekbil för barn men hamnade efter flera kul o udda händelser o beslut i Grekland.

Så det blev trampbilar till baren på GTR motorpark istället.

Och några dagar senare.. Fick jag se min gamla VW kitcar med måsvingar på blocket. Jag köpte den halvklar och byggde klart den 1988. Jag skulle bara ringa och höra hur mycket som var kvar mm. Det slutade med att jag tog tåget till Malmö dagen efter..

Nu hade jag alltså min C70 cab, ett 308:a projekt, en Honda S2000 , en Mini och en VW kitcar från 69… Vi har fullt upp på jobbet i Juni och jag skulle ned en vecka till Spanien med en polare. Vad händer då? Jo killen i Malmö med Fieron ringer o vill sälja den igen av ekonomiska skäl. Ok, 5 eller 6 bilar spelar väl ingen roll 😂😂, men jag hinner inte hämta den förrens om ett par veckor.

När jag satt på stranden i solnedgången så kommer tanken..

Vad håller jag på med! Milla o Albert kommer inte tillbaka och detta är bara för att ha nåt att göra.

Så hem o hämta en sjätte bil och sen las alla ut på Blocket. Fieron försvann på tre dagar och plasthögen såldes en timme innan vi åkte mot Arlanda för en vecka i England. 🤣

Under hösten såldes även den andra Minin så nu är jag tillbaka på två bilar o ett projekt. (och några radiostyrda)..

Och under 2018 har jag varken köpt eller sålt nån, jo ett släp men det gills inte.

Idag kom också upp ett annat minne på Facebook,..

Vissa bilder säger så mycket ❤️❤️

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s