Vad är kärlek?

Vad är kärlek?

Igår på flyget läste jag en deckare och en liten text var bra och så igenkännande för mig så det var otäckt.

Man slutar inte älska nån som går bort. Och för mig så är det ju bara en dag till det är tre år så även om jag inte har ringen kvar på fingret så är kärleken kvar.

Sen har jag också lärt mig att man kan älska flera och kanske på lite olika sätt? Men den där känslan av att man bryr sig, tänker på, saknar och blir varm när man ses är de samma.. ❤️❤️

Det gäller inte bara barnen eller familjen. Det kan gälla vänner, även av samma kön. När jag fyllde 30 fick jag en mugg av en av mina bästa vänner. Den muggen gav jag nu vidare till min älskade soul. På så sätt lever två vänskapevidare..

Nu kvällspromenad på stranden med min ❤️dotter.

Kram o ha en fin kväll

Författare: ovantatunderbar

Man strax över 50 som levt med hustru, utflyttad dotter och en gravt funktionshindrad son. Under 2016 förlorade jag både hustru som förlorade mot cancer och sonen som hastigt lämnade oss. Jag kommer här försöka berätta min historia om hur det varit att leva, hur det är nu, alla frågor, ensamhet, nya vänner, relationen till gamla vänner mm mm Likaså aktuella tankar om livet och världen vi lever i...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s