Fars dag, bilar o bar i Karibien?

Fars dag, bilar o bar i Karibien🥂

Fars dag är en dag som river upp minnen och saknad i mitt hjärta. Jag har ändå försöka göra lite nytta o efter tre besök på Jula och K-rauta så är jag två papp fattigare men all utebelysning är uppe och det ser ut som nån billig taverna i Grekland 😂.

Minnen, ja redan när man slår på morgon tv:n så är det tugg om det, ja det är fars dag och jag har en fantastisk dotter❤️, men jag hade en son och det blir väldigt påtagligt att jag aldrig mer får krama honom en sån här dag😧. Jag har några farsdag kort i garaget då de är fina minnen.

Texten säger ju allt och den är skriven 2011.

För att tänka på annat är ju mitt sätt att vara kreativ i garaget. Och ibland räcker det med att bara gå ned o titta, tänka, drömma.. Och hoppas att den nån gång blir klar.

Nu är det tio år sen jag köpte den och tanken var ju att Abbe och jag skulle åka i den och att den skulle vara min ”ventil” när det var tungt. De sista fem åren har den varit mest ivägen men nu så kanske..

Baren då? Ja vi pratade för 20 år sen om att bo i värmen när vi blev gamla. Och belysningen påminner mig ibland om en billig taverna Nånstans i värmen. Och när ett knä nu jävlas pga av kyla/väderomslag så kommer tanken igen… Nån dag kanske man hamnar där ändå?

Inte nu, och inte ensam.. Men kanske nån gång sitter jag varje kväll med ett glas vin (inte varje dag) och pratar om vårt liv med ”nån” vid liten by med en strand vid en solnedgång.

Bar? Ja, självklart har jag en idé om att jobba med ekonomi digitalt från värmen och kanske lägga till en extra tjänst för kunden. Det bygger såklart på att jag gör det där lilla extra för klienten och att han träffar mig för genomgång hos mig i värmen🛩️⛱️🥂.

Det gäller att tänka utanför boxen för att utvecklas.. Alternativet är att jag gör nåt helt annat? Driva en b & b med en lokal musikbar låter väl kul? Kram o ha en fin kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s