Två berusade på samma björk.!

Två berusade på samma björk 😁😁

Jag återkommer till björken i slutet. I helgen var jag med Felicia i Bollnäs för att åka premiär i cross kart. Tyvärr blev det som det ofta är i motorsport, mycket kan gå fel med renoverade fordon och det gjorde det. Men trots att det regnat så vi kunde åka radiostyrda båtar i depån och att det krånglade konstant så höll vi humöret uppe.

Jag är så stolt över att hon inte gav upp utan körde varje heat och försökte lära sig att åka när det gick trots att den bluddrade o small så jag blev gråhårig. Jag är ju sån att golf spelas i sol, skidor likaså och minus fem, biltävling körs oxå i sol. Vill man hålla på med vatten åker man båt !

Men vi har ett motto att vi gör detta för att ha trevligt och det har vi haft !!!

Jag har haft mycket trevligt, det är 30 år sen jag drack morgonkaffe i en depå som tävlande/mekaniker.

Det som slog mig är hur fantastiskt hjälpsamma alla är, jag skulle gissa på att det var fler än 15 personer som kom självmant och frågade hur det gick och gav tips o råd och lånade ut både delar o verktyg.

Och till slut gick den !👍 Det var också trevligt att träffa många gamla och nygamla bekanta, om man som jag är född in i sporten så finns det många med gemensamma minnen. Det blir mycket surr i en depå framåt småtimmarna.

Nu över till björken 😀

Jag o Felicia bodde på grand hotel (icke att förväxla med Stockholm) i Bollnäs och det låg mot torget.

På torget har man ”stylat” med björkar. Utelivet där är säkert inte så brett men säkert bra för det var livat kan jag lova när jag försökte sova. Jag tittar ut och ser en man stå mot en björk o håller i sig (och mår inte bra), flickvän/fru typ står bakom och är inte imponerad. Från andra hållet kommer en annan man i liknande tillstånd och lyckats krocka med SAMMA BJÖRK !!!! Det gick inte att inte skratta 😁.

Jag måste nog säga att Bollnäs rockar !

Nu lite balja sen snabbpackning för lite västkust❤

Trevlig kväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s