Ett skämt på Midsommar blir en underbar resa till champagne !

Ett skämt på Midsommar med en okänd kvinna blir en underbar champagme resa🍾

Men jag återkommer till den. För två veckor sen var jag i Örebro på aw tillsammans med min goa vän Jessika. Direkt hem o se fotboll med familjen.🤘👍🍻🇸🇪Då jag tydligen har varit ineffektiv eller har mer att göra så finns det lite jobb kvar när jag inte har trevligt så helgen ägnades åt att ”Panikarbeta”. Den 4:e Juli hade jag tänkt att vara färdig??? Det var jag inte men vi firade Amerikas nationaldag ändå med säsongens sista aw hemma hos mig burgare så klart.

Det blev en trevlig men lite lugnare tillställning än ifjol så vi var i säng före två.

Dagen efter blev det lite shopping med min vän o kollega från Karlskoga, sen lunch i Örebro innnan färd mot västkusten o Jessika.

Tänk att bara några dagar kan ge så mycket energi. På fredagen var vi och lunchade på Baker Tilly SEK i Uddevalla o det var mycket mysigt. Vissa överaskningar gladde mig extra mycket❤På lördagen var jag o hämtade ett släp jag köpt. Väl hemma så ville jag ju såklart få det att stå ivägen så lite som möjligt o naturligtvis så satte jag fast Volvon hårt på underredet. Men med en gammal hästtjej som Jessie så är det inget konstigt att rycka så jsg trodde Skodan skulle gå av…men det gick.Volvon kom upp o Skodan lever.

I veckan var det två år sen jag kom in på Iva och såg på läkarna att jag inte längre hade nån son😭😭. Alla minnen om vad som hände finns kvar och kommer upp. Jag har varit mycket med Felicia i garaget för att försöka att inte bli påminnd hela tiden.

Och det har funkat ganska bra o vi kommer framåt, även om det går för sakta…

Avslutningsvis tillbaka till midsommar🤤 Jag var väl helt ärligt tveksam till hela helgen. Dels många minnen med familjen o jag visste också att en kille som badade med Abbe ev skulle vara med så dubbla minnen. Men många vänner var ju med så jag ville ju vara med men jag tog bilen. Vi började med lunch och det var ju mest familjer, jag o en av värdparets hyresgäster. Hon var trevlig men höll lite låg profil vilket jag förstår.

På eftermiddagen hängde jag med alla och det var bilsnack, hus, barn osv…Jag hann också ned att skjutsa lite barn i Hondan. Jag och tjejen som hyr började väl prata lite mer när det var kaffe o glass. Framåt kvällen sitter vi på verandan och pratar reseminnen o jag berättar att jag nån gång vill tillbaka till San Sebastian och hon vill till Bordeux. Vi skämtar lite kort att vi kanske kan åka ihop nån gång. Bägge tittar på varandra o säger, -Jag har inget bokat, -vi kan väl åka nu i år ! Och en halvtimme senare hade vi bestämt bil och ungefär när och vart vi skall åka.😁

under kvällen sen så lärde vi känna varandra lite mer (eller läste av varandra) och resan känns helt självklar. Det blir vårt äventyr.

Flera personer har frågat oss -hur vågar Ni ? Vad är det farliga ? Vi har 650-700 mil att lära känna en ny människa och förhoppningsvis en vän. Och vi har setts några gånger sen midsommar och det är en smart, trevlig och vacker tjej så jag ser fram emot och tror och hoppas på några oväntat underbara veckor… Om inte så har vi iallafall testat.

Nu snart tillbaka till jobbet o köra ett ryck till så jag förhoppningsvis hinner klart med allt imorgon.

Kram o ta hand om varandra.n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s