Det mesta går sönder men det är bara materiella ting…

Sen jag kom hem i går morse har nog ganska mycket gått fel.. Men det är bara saker o det går att laga..

Jag har varit i värmen två veckor med bästa sällskapet. Så jag var inställd på att komma hem till mitt tomma hus skulle bli mentalt jobbigt. När jag släppte av Felicia igår morse messade svärmor att hennes frys o golvvärme inte funkade. Redig kvinna löser det med ett proppbyte 👍.Gårdagen blev mest sömn. Inatt kände jag att kroppen redan var stel igen och jag frös. Ok, så fort kom värk o stelheten tillbaka, men håller jag på att bli sjuk ? Jag fryser ? När jag till slut kom upp inser jag att det var kallt i kåken !!

Ner o kolla värmen, fyllde på och ökade trycket o trodde jag löst bekymret. Icke ! Pumpen funkade inte.. Försöker ringa rörmokare. Åker o jobbar lite. När jag kommer hem skall jag flytta svärmors gamla bil och min honda för att få plats i garaget.

Ingen av dem startar 😞så på med laddare. Jag börjar skotta o hinner samtidigt fixa tre andra trasiga saker.

Jag lyckas sen fixa så värmen funkar igen. Skönt, nu är det skottat och allt som kan jä…s har nog gjort det ? Så Jag tänker åka o tvätta av hondan för det piggar alltid upp humöret. När jag kommer till tvätten ser jag att bakrutan är paj . Jag kan bara skratta åt det.. För det är bara saker och de kan man laga eller köpa nya.

Jag vet att det kan låta drygt men det kommer aldrig komma inärheten av hur min ängel (och vi) hade det för två år sen.😣😣 Inget kan vara värre än att veta att man kommer att gå bort, men inte veta när…samtidigt lider man av svåra smärtor. Alternativt står man bredvid och är hjälplös, du kan bara underlätta och finnas så gott det går. Och det när du är livrädd och orolig och ser din älskade lida. Den veckan var nog en av mina sämsta i livet och den jag sov minst.

Jag hoppas o tror det är lite bättre då ett år till gått men minnen finns kvar o tårarna kommer oftare än man vill.

Nu skall jag lägga mig i baljan och titta upp på himlen o tänka på mina änglar..Och jag hoppas inget mer går sönder nu..

Glöm inte att lev livet , gör det du vill när du kan och ta hand om och tala om för dem du älskar att du gör det.

Trevlig kväll ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s