Oväntat underbar (t) slut på en födelsedag som inte är som förut…

Oväntat underbar (t) slut på en födelsedag som inte är som förut…

21462817_1565278900195886_5776359135448154419_n

Förra året var jag mitt ett enda kaos när jag fyllde och jag var till Tyskland med jobbet. Utan min älskade soul då så vet jag inte hur det slutat… Nu har det gått ett år till och det känns som jag sakta men säkert börjar leva ett nytt liv.

Igår hade jag en jättetrevlig dag ! En kul förmiddag på jobbet, sen  till Örebro och shoppade, fikade och hann med med lite AW hos min kollega och gamla vän. Sen hem och käka och hänga med två ”galna och glada” brudar.   I morse vaknade jag av att det pinglade i luren, jättetrevligt att bli grattad ! Men jag hinner inte mer än tänka födelsedag så kommer minnen från hur det var förut…, minnet av när jag blev firad av våra vänner för att vara 50 på Gelleråsen och i Örebro,  det var sista gången jag och min ängel bodde på hotel i Örebro. Minnen kommer på alla de gånger jag fått eller gett en morgonpuss på våra födelsedagar…  Jag trodde jag kommit långt men det går inte att freda sig… Efter nån timme och lite planerande av dagen så gick jag upp och åkte o jobbade och hade glömt att äta frukost.

På jobbet går det oftast ganska bra men när jag efter lunch skall åka hem och är på väg att tanka bilen så får jag ett mess från en vän som var en av Millas bästa vänner, hon var med när jag träffade Milla, vi har umgåtts i alla år, Vi har rest ihop många gånger..

DÅ BRISTER DET !!!! Det går över efter tio minuter men det är bara att gilla läget på nåt vis. På eftermiddagen var jag och fikade hos en vän som är mitt i en skilsmässa.  Vi hade det ändå trevligt och njöt av solen när vi pratar om ”hur det blir sen” och vikten av vänner och viljan att göra saker. Nu kan man så klart inte jämföra att förlora fru och ett barn med en skilsmässa men mycket är ändå ganska likt och jag hoppas jag kan ge några vettiga råd eller bara finnas som sällskap och lyssna om inte annat…Jag kunde iallafall glädja en dotter med att åka lite bil utan tak och det värmer alltid i hjärtat att höra ett barns skratt !

Ikväll så har jag käkat tillsammans med min älskade dotter och bf samt svärmor. Jag ville inte ha några paket men det lyssnar hon såklart inte på så jag fick en scrapmap med kommentaren, så du kan skrapa platser du besökt och planera nya resor du som gillar att resa ! Det värmer så i mitt hjärta ! Jag skulle förstå om hon haft synpunkter på att jag rest ganska mycket i år och tänker hinna minst ett par resor till men jag vet att hon vill att jag skall må bra och leva ! Det var också det vi lovade Milla ! Och det är ju inte målet utan resan och sällskapet som är det trevliga !

När jag för en stund satt och tackade för alla hälsningar idag fick jag ett telefonsamtal jag aldrig kommer glömma ! Det innehöll förvåning, humor, dråpligt sammanträffande och från en plats jag, Jessica och svågern besökte 2004 !.

Det kan bara sammanfattas som oväntat under-bart på flera sätt !!!

21743362_1563268230396953_3172564283567096459_n

Nu ser jag fram emot sex mycket trevliga dagar !

Kram och Gonatt !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s