Saker som alltid är min ängel!

Minnen som alltid är min ängel!

Igår åkte jag ned till Linköping o grattade Isac, Jessicas kusin.

Innan vi åkte så gjorde jag som jag alltid gjort, satte på kaffe för att ha i bilen. Så fort jag tar fram muggarna kommer tårarna… Det är nåt VI alltid gjort!!! Nu åkte jag med min svärmor ned och vi pratar ganska ofta. Vi har en bra relation och det är jag tacksam för. Hon har ju också förlorat man, barn och även barnbarn så vi förstår ju varandra. Ibland undrar jag om inte hon har en öppnare och mer accepterande syn på min framtid än vad jag har.

Även om det går bättre så under en eftermiddag hos Millas syster o familj så kommer tankarna säkert tio gånger. Det är inget jag kan göra nåt åt, men att sitta i solen där jag o min ängel suttit hundratals gånger så kommer tankarna, varför fick hon inte uppleva detta några år till….

I morse var det ett år o två månader sen jag pussade Albert för sista gången och när den elfte infaller på en måndag så kommer allt tillbaka fortfarande. Men det går fortare ur kroppen. Och som tur är händer ju positiva saker samtidigt! Min underbara dotter o pojkvän har köpt lägenhet så livet går ju vidare men på ett nytt sätt. Och jag tänker ta vara på det! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s