Röd räserbil är kul!!!

Röd räserbil är kul!

Ett speciellt dygn!

Jag lever fortfarande ett liv där det är upp o ned som ett hav med böljande vågor. Det senaste dygnet har varit speciellt på flera sätt. Det händer en del i min omgivning nu. Igår eftermiddag fick jag spontanbesök av en ung cool tjej men med en speciell sjukdom. Det blev en lång trevlig kväll med mycket prat om motorsport, förhållanden, sjukdom, döden och mycket allvar som drabbar en i det som kallas livet. Det är alltid lättare att förstå om man har mer kunskap.

I eftermiddag har jag hängt själv med den här lille mannen en stund! Det är helt fantastiskt hur mycket energi en sån här liten människa kan ge. Och det skär i hjärtat när en trött och ledsen liten man inte vill man skall åka. Tur man ses igen snart..

Att sen åka nedcabbat hem genom Sörmland en fin sommarkväll och känna doften av skörd är helt fantastiskt!

Trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s