Min fru ville att jag skulle träffa en ny kvinna !

Detta låter för de flesta jättekonstigt.. MEN jag tror det är ganska vanligt hos de som vet att de skall gå bort. 

Igår var jag på kalas och fick höra en kommentar om en annan man som mist sin fru. Och de hade ”gjort upp” innan hon gick bort att han skulle leva och träffa en ny ! (Vilket han också gjort) Det sades som lite konstigt, ”kan man göra så ?” För mig är det enkelt för jag vet svaret ! Min ängel älskade mig och ville mitt bästa. Hon skämtade tom om det en månad innan hon somnade in och namngav tom vissa personer !

Man kanske får den inskten när timglaset är på väg att rinna klart men även jag har nog insett att kärlek handlar om att vilja att den man älskar har det bra. Om man har den inställningen varje dag så tror jag många förhållanden skulle må bättre och vissa skilsmässor skulle gå smidigare ?

Man kanske tycker om varandra men funkar inte att leva ihop ? Då kanske man skall leva på ett annat sätt ? Alla har sitt liv och bör ha samma rätt att trivas i det.

Jag är också ytterst tacksam att min älskade dotter har fått samma syn från min ängel, mår du bra pappa är jag glad. Det är en mycket god egenskap. Det gäller också så klart det omvända… Mår du inte bra är jag inte glad. .

Samtidigt är jag ganska övertygad om att det är ”vi” som är kvar som har funderingen när ”man träffar” nån ny, hur känner jag ? Vad tycker andra ? Hur gör man ?

Jag tror på att göra saker o att låta saker ske. Och jag tänker bara vara ärlig och rak om det händer… Livet är för kort för att skjuta upp nåt till en framtid som kanske aldrig kommer….

Ett bevis på detta är denna bild, om man låter saker hända kan det bli så att man får sitta på en strand o dricka vin och prata en kväll med en spansk jättetrevlig tjej o hennes mamma. 

Trevlig kväll !

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s