På väg hem och sälja bilar !

Jag sitter nu och läser i en park medans jag väntar på flygbussen.

Summerat har jag haft fem trevliga dagar i San Sebastian med trevligt sällskap och trevliga möten och sanlöst bra väder.

Som de flesta vet så har jag ett stort bilintresse och gör saker för att det är kul.  Men redan innan jag åkte hade jag nog bestämt mig för att det är några bilar för många.. Så jag köpte en till !!!!

Men ibland finns det andra skäl som har med att hjälpa andra att göra.  

Men då och då händer det saker som får vissa beslut att bli så självklara !

 När man får förmånen att leka med 30 glada barn på en strand i solen så saknar jag såklart Albert och några underbara ungar till i min närhet. 

När man får tillfället att sitta på en strand en hel kväll och prata med ett trevligt gäng baskier. Då blir det blir så uppenbart att jag inte behöver fem bilar som leksaker !!  Det viktiga är ju att leva och det gör man med andra människor. Sen har de säkert varit bra för mig det senaste året av andra skäl..

Så nu åker jag hem och tänker fira midsommar sen kommer det komma ut en väldigt speciell annons på blocket om nån vecka.

Och jag ser redan fram emot nästa resa/ resor och det är inte målet som är det viktiga utan sällskapen ❤ och resan…

Trevlig midsommar !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s