Varför är Ba(r)ndagen så fantastisk?

Igår genomförde stiftelsen Leanonme med Peder Karlsson i spetsen årets barndag på GTR motorpark här i Eskilstuna. Idag svämmar nätet över av kärlek från barn o föräldrar men främst av deltagarna som skjutsade tror jag.

Varför då? Kan man undra? Och jag ska försöka mig på ett omöjligt uppdrag att förklara.

Den här bilden blev jag så glad över, två barn får åka med sin idol Malin och det kommer kanske på youtube ❤️jag gjorde mitt bästa som chaufför

Jag tror i princip alla som medverkat tidigare säger samma sak, det går inte att förklara, det är en så speciell känsla. En klok man sa en gång.

Att ge kan kännas bättre än sex🙏

Och här handlar det om att ge barn som har eller haft det tufft en fantastisk dag. Och vi som har en cool bil eller kan låna en tar det för givet och har egentligen ganska enkelt att göra nåt för dessa barn. Visst det kostar kanske 10-15 papp med lite däck o soppa om du betalar privat men det är inget mot vad det ger tillbaka🙏Och det gäller inte bara oss, de flesta i Sverige har och kan göra nåt för andra om man vill. Och vi hjälper varandra, natten före hade jag nattgäster, bara trevligt att underlätta o Sofia mötte barnen så här🥰

Catwoman i en hårig Corvette 💪🏻

Om barnen har ett pirr av förväntningar så smittar det för varför startar 70-80 bilar av 100 sina bilar o varvar 10 minuter innan Peder är klar😂😂😂 Verkligheten är att vi skall skjutsa barn i Max 120 km/h, gasa och svänga lite så det är inte STCC eller Porsche cup men alla är ändå spända på att nåt speciellt ska hända.

Jag lade mig i gräset och log lätt för mig själv när Mr P är 150 meter från sin bil o nästan alla hade startat upp.

Jag hade förmånen 2016 att inleda dagen med en polisjakt och det är nog en av top 10 på det roligaste jag gjort i livet😂🙏

Detta gör man om man får chansen 🙏🙏

Jag tror och flera med mig att väldigt många som är med har varit med om något i livet som ger ett lite annat perspektiv för att alla inte har samma förutsättningar och därför gör detta för att de kan.

Först så skall Ni veta att varenda unge frågade mycket artigt får jag åka? Och vi svarade självklart👍välkommen osv. Jag hade förmånen att även kunna erbjuda syskon, föräldrar eller assistenter att åka med. Och att höra barnen skratta, tjoa tillsammans och berätta saker är magisk🙏Vi frågade såklart alla hur fort de vill åka och hur deras status är och om det är nåt jag kan göra som underlättar eller så.

Inte en enda unga så åt mig att åka sakta !!

Det är bara magisk när de kliver ur med ett leende och tackar, jag hade en plan att fota alla men då jag fick köra många barn så gick det sådär. Men några kom jag ihåg🥰

Bästa Wilma med pappa 🙏

Jag fick tårar i ögonen några gånger igår när barnen berättade sina historier eller annat.. En tjej frågade om jag hade barn och jag berättade om Albert o då kom tankarna så klart.

Sen efter en runda på eftermiddagen så klev en mamma ur bilen och ger mig en riktig lång bamsekram, viskar hur mycket det betydde för henne att få åka med och se sitt barns glädje och avslutar med en lång puss på kinden. ❤️då trodde jag att jag skulle brista och börja storgråta för jag förstod så väl och hade Abbe i tankarna.🥲❤️

Den känslan går inte att beskriva men tänkt dig att ditt friska barn tar OS guld och du är med på innerplan👍

Under eftermiddagen blev det väldigt många åk så jag var trött, svettig men samtidigt lycklig när jag som sista bil lämnade GTR, jag tänkte att jag kan då visa om någon är osäker på den nya parken på stan vi skulle ställa ut i. Dröm om min förvåning när jag är först till Rinmansparken😂😂 Ingen av 100 personer mindes tydligen vad Peder sa 7 timmar tidigare. Men till slut kom alla och allmänheten fick njuta av bilar o vi drack bubbel.

På kvällen är det sen middag med välgörenhetsauktion till förmån för stiftelsen och det är ett trevligt skådespel med mycket hjärta av människor som har så de klarar sig.

23-24 tusen för signerade matchtröjor från AIK o DIF, 40 tusen för en tegelsten, 43 tusen för ingenting och 100 för Zlatans svettiga tröja😂

Och jag vet hur lätt det är att med alla känslor efter dagens upplevelser få lite feeling😎2016 saknade jag Milla, Alberts operation hade gått bra och jag mådde rätt bra på kvällen så den nyinköpta Minin skänktes under middagen till mångas stora förvåning 😂

Men det blev bra o Milla hade gillat det jag gjorde ❤️

Vi kan snabbt konstatera att både eventet och auktionen utvecklats och i år drog den in ca två mille till stiftelsen. Bra jobbat 🙏🙏

Tack för att jag fick va med och jag kommer göra det igen🙏kram o gokväll❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s