Mat efter vädret…och glöm inte dina vänner.

April till juni är vår högsäsong och 2021 är inget undantag. Det blir ju inte enklare när sovrummet är kontor och matsalsbordet är ett totalt kaos.. Men för mig finns bara ett läge och det är att komma över puckeln, få kontroll på schemat och gräv på… Och inte glömma att uppskatta och njuta av solen och alla positiva saker😍

Jag vet vad jag gör fram till mitten av Juni och det löser sig nog i år också. Dagarna blir bara lite längre..😁 I morse började jag vid sju så vid halv sju ikväll fick det vara nog. Istället för några timmar i garaget blev det att göra gryta. Det är knappt plusgrader ute så det kändes passande.

Sen blir det nog lite Sjösala Vals som avkoppling. Det är både avkopplande men det ger en också en och annan tankeställare.

Det här med covid och vänner blir ganska påtagligt. Jag läste en tanke om vänskap häromdagen. Det finns ett uttryck som säger att det viktiga med riktiga vänner är inte hur ofta du ses utan att de finns. Hmmm det stämmer nog ibland men kom ihåg VARFÖR du har vänner.

Om vi leker med tanken att Du träffar din vän en gång om året. Eller vart annat år vilket inte är onormalt. Om vi sen säger att din vän är 55 bast och om fyra år kommer hen gå bort hastigt eller genom sjukdom. Då hinner Ni ses två eller fyra gånger till.

Det är en allvarlig tanke och många säger säkert, så kan man inte tänka ! Du vet aldrig om nåt händer. Nej men Alla funderar när det händer varför sågs vi inte mer ? För jag vill iallafall umgås, prata, ha kul med, uppleva saker med och finnas för mina vänner..Det är därför jag kan åka till en annan stad bara för att ta en fika med en vän💟.

Ha en trevlig kväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s