FrĂ„n allt avbokat till en fantastisk helg🙏

För mĂ„nga veckor sen bokade jag och vĂ€nner upp en kvĂ€ll i Örebro med en liten ”bar/mat” runda mm. DĂ„ Covid ökar i Örebro sĂ„ stĂ€llde vi in det i veckan.

DĂ„ helgen nu var obokad och jag i veckan tydligen fĂ„tt lite energi och inspiration sĂ„ har jag stĂ€llt undan slĂ€p, röjt och stĂ€dat i garaget och tom börjat förbereda för fortsĂ€ttning med livstidsprojekt 308;anđŸ˜đŸ€˜

VĂ€ldigt skönt med ordning igen…

Jag har tex hittat grunden till en ”clean” bakstötfĂ„ngare. Den satt en trappa upp pĂ„ ”plasthögen” ! Noll kronor och lĂ€tt! đŸ€˜Tanken Ă€r att det blir sĂ„ minimalt utstick det gĂ„r (inte 1-1,5 decimeter som orginal i USA ) och kolfiberlook bĂ„de fram och bak

Jag fick ocksÄ ett idiotryck att tömma klÀdkammaren pÄ allt!

Det hĂ€nger ihop med framtida tapetsering i gĂ€strummet mm. Och det var nog dags nu.?NĂ€r man har plats sĂ„ Ă€r det lĂ€tt att spara, inte rensa mm pĂ„ saker man aldrig kommer anvĂ€nda eller inte orkat rensa bort eller tycker har ett vĂ€rde… Tex vinterjackor, vantar, halsdukar frĂ„n Milla, Jessies peak skidbyxor frĂ„n hon var 15, CD skivor, TV spel, DVD filmer, mm mm mm.

Jag klurar pĂ„ att sĂ€lja katastrofkit om all internet slutar funka? 5 cd och 5 dvdđŸ€” 1 best of 97, 1 Kent, 1 uggla, 1 hĂ„rt rock 1 barnskiva, och 1 Top Gun, 1 sĂ„pa frĂ„n 80 talet, 1 Komedi, 1 bumbibjörnar och en film med Hugh Grant? Och en pĂ„se chips Allt 100 spĂ€nn 😁😁

Detta betydde att hela helgen var rÀddad.

Total fucking kaos…

Men lagom nĂ€r allt var ute i vardagsrummet ringer min fina vĂ€n Felicia och frĂ„gar om jag vill komma och kĂ€ka taco med dem imorgon kvĂ€ll (fredag) ja, sjĂ€lvklart vill jag det! Jag kan ju inte stĂ€da hela helgen….( jag kanske skulle ta en fika oxĂ„).

Efter en ganska bra vecka pÄ jobbet var det skönt att Äka hem, en snabb handling och sen nedcabbat i solnedgÄngen mot Kohlswa.

Det Àr viktigt att ta tillfÀllet i akt att kunna njuta av sol o blÄ himmel. Speciellt detta Är.

MyskvĂ€ll med vĂ€ldigt lokalt skjuten taco och sen en liten Mackmyra med Felicias pappađŸ€˜och bubbel med Jonas. Jag tycker bara om sĂ€llskapsspel nĂ€r jag vinner sĂ„ det var ok.

PĂ„ Lördag morgon hade flera planer Ă€ndrats sĂ„ Felicia och jag bestĂ€mde att Ă„ka till Ikea i VĂ€sterĂ„s. Det slutade med en fantastisk skön dag. Inga tidskrav sĂ„ det blev lugn shopping, mycket prat och skratt. BĂ„de fika och en underbar lunch pĂ„ ett nyupptĂ€ckt stĂ€lle jag aldrig varit pĂ„ förut. (Kajplats 9). Bra klass och mycket fisk men Ă€ven kött och vego som jag Ă„tđŸ•ș, nej jag har inte blivit vegokille utan det bĂ„de lĂ€t och var vĂ€ldigt gott.

För fem Ă„r sen (vĂ€ldigt exakt) var jag och Milla pĂ„ Ikea (sista gĂ„ngen tror jag) och jag köpte en stor myshund till Ida som skulle fylla 2 Ă„r. IgĂ„r fick jag se en stor mjuk Elefant och sĂ„klart Ă„kte den ned i vagnen till Milian ❀.

I veckan sĂ€ndes ett vĂ€ldigt bra program av Claes Elfsberg om sorg och saknad. Han har förlorat sin dotter som gick bort av cancer vid ca 30 Ă„rs Ă„lder. Sorg tar tid, Ă€r olika beroende pĂ„ relation, Ă„lder mm och det viktiga Ă€r att leva och att saknaden blir ett positiv minne. IgĂ„r kĂ€nde jag att minnet var just positivt. För Milla och jag hade ocksĂ„ en lugn dag pĂ„ Ikea för fem Ă„r sen❀.

PĂ„ vĂ€g hem mĂ„nga timmar senare sĂ€ger vi samma sak. TĂ€nk vad lyckliga vi Ă€r som har vĂ„r vĂ€nskap❀ och att vi kan göra sĂ„ hĂ€r en lördag.. Det Ă€r att leva🙏.

Imorse nĂ€r jag kom hem blev det först byte av lock till baljan. Det var vĂ€lbehövligt med dyrtđŸ€đŸ€.

Sen fika med familjen.

Och sen fick jag spontant besök av Gunnel, en gammal vĂ€n frĂ„n Örebro sĂ„ det blev en trevlig lunch pĂ„ Olearys med mycket prat. VĂ€nskap Ă€r viktigt.

Sen blev det fart igen och istĂ€llet för att fortsĂ€tta med att fĂ„ in klĂ€der, sĂ€ngklĂ€der, vĂ€skor, dynor mm i klĂ€dkammaren igen sĂ„ började jag testa nya idĂ©er för baren đŸ˜đŸ€”.. (nej, jag lyssnar inte pĂ„ Anders i arga snickaren😁vi tömmer ett rum till…

Och hĂ€r ska bli ett hörn dĂ€r 4 personer kan sitta…

Den stora frĂ„gan Ă€r i vad? Och hur det ska se ut? 😁😁😁.

KvĂ€llen avslutades med naket…

Ha en fin vecka och glöm inte att ta tillvara pÄ varandra och livet.

Kram ❀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s