Hur är man positiv när det suger?

Skulle väl inte säga att livet är topp just nu men det blir ju inte bättre om jag går och gnäller för mig själv. Vi kommer få höra tjat om Trump o Biden i en månad till och likaså om Covid. Så det som gäller är väl gilla läget på nåt vis..

Ryggen känns för att idioten höll på för mycket igår. Ett trick är att tänka tillbaka förbereda sig för framtiden. Och även om det retar mig lite nu med reseminnen men i min skalle är solen inte långt borta då vissa öar har låga Covidtal och du måste va frisk för att åka🤘 Så där är nog risken lägre än här att både bli smittad och att smitta.. Nu till positiva saker.

En sak vi aldrig glömmer och troligen inte kommer få chansen att göra igen

Nästa minne är en kväll som jag nog inte heller glömmer på många år. Jag har varit med om mycket konstiga händelser. Men så många samma kväll är nog tveksamt?😁😁

Nästa minne från 2013 som är på samma spår och är faktiskt väldigt mycket Camilla❤️. Ibland undrar hur hade mitt liv sett ut om jag inte varit full och glad den 23:3 September 1995 i Eskilstuna? Absolut mycket tråkigare och med mindre kärlek.

Nästa minne vet jag inte riktigt hur man ska kommentera…

Fler reseminnen..

Reseminnen man nu kan skratta åt..som komplettering till inlägget så satt jag inte i cockpit utan bredvid flygvärdinnan som var jättetrevlig.

Mer resekoplingar, nu från 2018.

Tror faktiskt det blev repris 2019…

Igår var det kalas för 7 åringen som vägde 2kg🎂. På dagen hade jag betsat tre timmar i garaget vilket kanske inte var så smart för skalle o rygg men men..

Ikväll kom jag lite närmare ”bar makeover” det skall in en större skärm och två clubfåtöljer sen är bar/bibliotek /skrivarlya klar🙏🍷.

Även om det står en hög med saker i vardagsrummet som ska sparas/slängas/ säljas så är det skönt när det händer att man blir klar med nåt. Extra nöjd är jag över min idé att använda två utbytta bakrutor på Minin som bordsskivor🤘

Nu är klädkammaren och baren nästan färdiga.

Trevlig helg 🙏.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s