To Do listan är klar!!!   Och alla funktionärer är viktiga.

Ikväll blev jag själv förvånad när jag bockade av tre saker på listan som stått där i flera år.. Återkommer till det…

I helgen var det race i Västerås. Crosskart med Felicia o Leo. På fredag kvällen var det bara ställa iordning, förbereda, gå banan o mysa. Det märks att det är ett speciellt år och de flesta tänker till, håller avstånd och man håller sig i ”sitt umgänge”.

Motorsport och arv, när vi går banan så slår det mig att de ”två juniorerna” som är med och hänger mycket på race och går o diskuterar spårval mm har farfäder som var kusiner och mycket goda rattvridare. De hette ”busove” Eriksson och Roger EricssonRIP❤️❤️. Man kan ju undra om det är arv, gener eller miljön (ja papporna kan ha påverkat😁) som skapar detta?

Det är också speciellt att va tillbaka på Västerås Motorstadion, 1998-2004? Var jag ju en av skaparna och drivande i Rally Xplosion. Många kul minnen och det är kul att träffa många gamla bekanta i VMS. Det glädjer mig också att se att området har fortsatt utvecklas i linje med den plan som togs fram i början av 00 talet.

Jag träffade bl. a Anders (brödkungen). Han är för mig ett bevis på att ALLA funktionärer är viktiga! Från heaten gick igång till finalen så satt ju jag i tornet och vi försökte få tävlingen att flyta i regnet.

När finalen gått och jag gick till Vip tältet för att (som jag trodde be om ursäkt till alla som väntat på att åka med i regnet osv ). Så möter jag Stig som flinar och säger Alla har varit så nöjda. Det immade igen och de var dyblöt, (men jag satt ju i bilen 😁) Ni har så grymma funktionärer i depån som gjort det de kan så ingen kommer klaga! Han hade rätt. En av dem var Anders❤️🙏.

Hur gick det då? Felicias kart har en gammal motor så vi visste att den inte räcker till men målet är att göra så gått det går o ha kul.

Första heatet började inte så bra… Föraren till höger fick framhjulen i luften o vid landningen så puttar han på Felicia så detta hände..

Det blev en 360 och en demolerad kart. Men hon fullföljde heatet. Andra heatet gick bättre och det tredje gick ännu bättre. Hon fick en grym start, var trea riktigt länge och hängde med bra. Men det viktigaste är inte placering. Utan att jag får ta emot en tjej som är totalt slut men så lycklig för att hon hängde med så pass länge. Det värmer i hjärtat ❤️❤️.

Jag tror också det taggade Leo som hade en usel Lördag då en motor inte gick rent, byttes, gick sådär med Vxl låda strular. Jonas, L-G o Åke skruvade vilt och till slut så gick den någorlunda. En grym B final gjorde att han fick åka A final och det var en nöjd kille med en 7:e plats till slut. Ge aldrig upp!

Igår började jag jobba och idag på eftermiddagen har jag målat grund  och öst grus mm När jag håller på och öser för att fylla på runt huset och Milian ligger i vagnen o pratar bredvid så inser jag att för 15 år sen så gjorde jag det förra gången och då satt Abbe i rullen och tjoade❤️😥. Att då vända sig om och se den här glädjespridaren värmer.. ❤️❤️❤️

Efter att ha målat grund, fixat allt grus o sten runt huset, rensat, lagat och justerat stuprör mm.

Öst ut grus på en parkering..

Så gick jag upp och skulle pricka av några punkter på ToDolistan.

Då ser jag det!

Alla ”ordinarie” sommarpunkter är klara! (gruset kom jag på igår).

Då är man värd en Martini🍸.

Ja, det är 4 p platser kvar som ska få grus och lite städning o soptippen men ändå. Ganska nöjd själv. Detta har ju aldrig hänt förut.

Trevlig kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s