Kan det bli bättre?

Efter att ha kört på rätt hårt med husfix mm i sommar så har jag denna vecka haft lite ledigt eller ”bara hängt” på riktigt och Jag har tom badat i TVÅ svenska sjöar!

Men först lite minnen. Jag tror vi är dåliga på att uppskatta det vi har. Det kan vara hälsa, familj, vänner, hus, bil eller nåt annat. Men när man ser tillbaka på det man gjort så hoppas jag man också uppskattar det🙏. Jag försöker iallafall göra det.

Ett bevis på att vi kanske har det för bra?

2015 och 2016 var kanske inte så positivt men 2018 hände nåt oväntat underbart.(ja flera saker) Av en tillfällighet så sa jag Ja till en inneboende. Jag trodde först bara nån månad men ganska snart var tanken ett eller två år. Det blev 7 månader (inte pga mig eller Dina) och så här i efterhand är det fantastiskt hur bra det blev och mycket vi fortfarande håller kontakten. 🙏 Om man är öppen för nåt nytt kan fantastiska saker ske.

Inför galamiddag på barndagen 2018

Tillbaka till 2020, i måndags så hade jag först finbesök av en av mina äldsta vänner och man/ lekkamrat 😁 (när man varit det i snart 40 år så känns det lite konstigt och samtidigt fantastisk.

Efter mycket trevlig lunch o fika drog jag mot Felicia. Då skörden är igång och de höll på mitt på ett fält så var jag ju tvungen att leka lite på ”stubben” (där det redan är skördat). Min Volvo är skittråkig för alla 👿system slår igång så det går varken att gasa fullt eller sladda med den. Men den funkar bra som klippare då den är lägre än en tröska och cab är alltid rätt.

Efter lite jordbrukande och skruvande på crosskart så drog vi sen på kvällen mot Örebro.

Och jag vet att jag uppskattar väldigt mycket att jag för ca tre år sen genom motorsporten lärde känna denna människa som ganska snart blev en mycket speciell vän❤️❤️och vår vänskap är nog också väldigt speciell på många bra sätt.

Nu skulle vi ha minisemester i Örebro utan planer. Om det är nåt vi är bra på så är det att göra inget eller det som känns bra nu.

Om Ni tittar noga på bilden så ser Ni både slottet och hotel Borgen👍(ni får själva lista ut var).

En spontan Tisdag i Örebro.

Hotel frukost ute solen med slottet, ån och Frimis som utsikt. Lite lugnt förmiddagshäng på rummet sen en sväng upp på svampen för att kolla hjälmaren (de kanske borde byta till Hjalmaren?) , hela stan och upptäcka att skybaren tyvärr inte var öppen en tisdagkväll.

Sen mot Ånnabodasjön där det blev gofika. Och nu skulle det badas! Vi var långt ifrån ensamma men hittade en lugn del ”lite bakom”. Tyvärr så hade isen just gått så det blev ca 1 sekund under ytan😁❄️. Det fick bli sol, bok och tapas istället. 🤘.

Om man inte ville åka till Spanien i sommar så får man väl göra så gott det går. När Vi var uppe i bergen så gjorde vi såklart ett besök vid storstenshöjden och åkte Ånnabodabacken (tävlingsplats för bil o mc) och även nu slog alla system in på min bil 😉.

Det slog mig när vi åkte tillbaka mot stan att det är ju lite fjällkänsla när man åker nedför på vägen. Örebro har ju nästan allt😁🤘.

Finns det nåt bättre än att bara hänga nån timme på en hotelbalkong med bra utsikt o bästa sällskapet? Tyvärr var ”mitt rum” bokat men detta funkar ju med.

Det slog oss också under kvällen hur mycket folk det var ute på stan en tisdagkväll. Jag kan bara konstatera att Örebro blivit en turiststad på riktigt. Och det är nog inte så konstigt. När man går runt i sin gamla hemstad och visar för nån annan så inser jag att den är ganska fin.

På Onsdagen hann vi med både lite sightseeing Örebro och en ny badsjö på väg hem. Den var något mindre kall så jag har i år badat ca 2 sekunder i sjön.

Trippen avslutades med en lunch på Malmön i Köping. Vi hann alltså med minst fyra sjöar! 😁😁. Sen hem till gården och skruva crosskart med Jonas och ”onsdagsgänget”.

Imorse var jag hos min livscoach och det går sakta utför…

Fast det är ju enligt plan😁😉.

Idag har jag sen haft ett kundmöte, några samtal. Sen fika med familjen. Och om det är nåt man ska uppskatta så är det att ha dem i samma hus❤️❤️. Då kan man få äppelpaj 😁👍.

Ikväll har jag provkört en ny kedjesåg och det är ju alltid kul

Så frågan är., Kan det bli bättre?

Det handlar ju bara om inställning.. Och den positiva är roligare.

Ha en fin kväll.

Kram🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s