Bra helg trots smittan..

Konsten att uppskatta det lilla i livet ❤️.

I fredags jobbade jag på dagen på jobbet och hade bokat flera kundbesök, (2 meters regel), hjälpte kollegor så mycket jag hann mm så det var en trött man som gled hem på eftermiddagen. Då var det mysigt med familjefika i eftermiddagssolen.❤️

Framåt kvällen fick jag ett telefonsamtal som blev både långt, inspirerande och mycket trevligt. Mycket handlade om motorsport men också om vad som det här viruset för med sig i olika delar av världen. Nu kan vi göra saker som inte gått förut. Och vi kan låta bli att göra saker vi inte kunde låta bli att göra. Med lite helikopterperspektiv och jämförelse med andra länder så kommer säkert mycket ändras och förhoppningsvis till det bättre…Jag tror på en bättre värld efter detta.

Lördag fm var jag på jobbet och på em var det fika med en kompis, lite handla o allmänt fix.

På kvällen sände Haaks (band) en livestreamad konsert och det funkade riktigt bra trots att jag satt själv i soffan.

Jag tänkte att det vore jättekul att ha ett liveband streamat när vi kan köra aw igen? Inte som live men ett nytt sätt värt att prova🤘.

Idag var det fm på jobbet igen , sen hem vid lunch och inviga nya grillen..

Jag fick väldigt fort sällskap😁😁

På eftermiddagen har jag lekt lite i garaget och kapat ur framskärmar så det får plats lite större hjul.

Då är det skönt att lyssna på en fruktansvärt rolig och igenkännande pod.🤘

Det blev fika i solen idag med

🤗med la familia❤️ och nu njuter jag av sol o vatten. Det viktiga är att se de små ljusglimtarna..

Trocadero Zero o jordgubbar

Ha en fin kväll🍾

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s