Best of Me❤️.. En film som väckte många tankar…

Best of Me❤️ En film som väckte många tankar..

Igår kväll såg jag en film från 2014 som för mig blev mycket känslomässig vid fler än ett tillfälle. Den påminde också om många viktiga saker. Det är väl egentligen bara en hyffsat bra romantisk film i amerikanskt stuk som många andra..

Vad var då så starkt och igenkännande för mig?

Jo först så var mannen i filmen med om en händelse/olycka som fick honom att fundera på livet och vad som är viktigt.

Han återförenas sen med sin ungdoms kärlek då hans äldre kloka vän gått bort. De kommer på att riktiga känslor inte försvinner. Den visade också hur svårt det kan vara att se det eller låta sig se det. Många letar nog fel/skäl istället gör att uppskatta det bra hos en person.

Men riktig kärlek betyder att man bryr sig om varandra. Såklart kan man tycka att han skall be henne skilja sig och flytta ihop med honom men…

I ett brev berättar att han att han älskar henne men förstår att hon har ett ”annat liv” med förpliktelser och respekterar det och älskar henne inte mindre för det. Att hon mår bra är hans högsta önskan och omvänt. Att han återsåg henne gjorde honom bättre❤️All kärlek handlar inte om att leva ihop även om det kanske är de flestas önskan..

När det sen slutar med att mannen blir skjuten och hans hjärta räddar livet på kvinnans son är det ju lite för bra så klart. Det blev ju så att hennes livs kärlek levde vidare i hennes son. Men för mig blev det en påminnelse om att Alberts lever vidare för mig på många sätt.❤️❤️

På nåt sätt så lever han vidare i Vide, jag kan inte säga hur o varför, de hann aldrig ses så det är bara en känsla. Att Mariann som faktiskt bokstavligen stod bredvid o höll min hand betyder otroligt mycket är ju kanske lättare att förstå. Det har jag ju lärt mig under tre år då hon ofta är i mina tankar när minnet om den värsta dagen kommer upp😥.

Men hur en kille på 2.5 år kunde ge mig sån tröst fattar jag fortfarande inte. 🎈

Han lever vidare i de som använder skor o kläder från min älskade unge. Likaså kommer han finnas med om Jessica o Johan nån dag skaffar en bebis (hoppas) och vi får använda hans leksaker, kläder, nappflaskor med Liverpool på mm.. Jag har inte kunnat slänga dem..

Han finns också med mig på andra sätt, idag har jag återvunnit hans extra insatser i rullstolen när jag renoverar stolen i Minin. Så han kommer alltid vara med mig både i Minin och i 308:an🎈❤️

Det var såklart flera scener i filmen så var tänkvärda för mig.

Ex hur man står upp för sin vän.

Hur illa en far kan behandla sin son. Nu var det film men det gör ont när barn inte blir älskade på rätt sätt..

Hur dåligt ett ”lyckligt framgångsriktc förhållande kan vara.

Att vi har bara ett liv och även om du lever i en relation så skall bägge må bra och få utvecklas…

Grattis till de svenska tjejerna till en grym kämpainsats för bronset. Och Fishers nickräddning i slutet var stark.. Bra tryck i skottet😁

Trevlig kväll o älska varandra ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s