Sommar-AW med regn o åska!

Igår hade jag för femte året säsongens sista aw med jobbet..

Det började med att Milla 2015 föreslog att – Kan Vi inte ha aw här då det är så fint väder. Vi gör ”våra” hemgjorda hamburgare med tysk kryddan😁🤘.

Så det blev en ganska spontan och mycket trevlig kväll i ett riktigt kanonväder.

2016 Var jag lite osäker på om jag skulle köra aw men jag hade lovat Milla att leva så fest blev det!

Jag hade varit i Italien och mådde ganska bra. Abbes operation hade gått bra o jag hade ändrat lite på saker som skulle hjälpa till i vårt liv.

Min älskade soul 🎈var med och det kändes bra att jag nu kunde berätta för hela jobbet hur mycket Marianne stöttat mig under våren.

Vi hade fint besök av Clownclubben som ”överaskade” med lite klurig underhållning.

Det var såklart fint väder och det blev en ganska sen kväll. Gissar på att vi var i säng vid två/halv tre.. Det var ju tur man inte visste vad som skulle ske fyra dagar senare.. 😢😢 Minnet blir väldigt blandat med facit på bordet. Jag har fest o fyra dagar senare är livet totalt upp o nedvänt😥.

2017 Ett år av det värsta man kan uppleva hade gått o jag var nog ännu mer fundersam på om jag ville ha fest? Men jag måste ju leva.. Och att ha folk o fest hemma hos oss är ju vår grej på nåt vis.

Jag hade bytt golv i garaget och jag gillar ju ibland att spara och återanvända saker man har. Så det gamla golvet fick vara dansgolv o garagestereon höll grannarna vakna till E, type mm till alldeles för länge (jag ber om ursäkt). Den livliga festen slutade med att 9-10 personer badade balja tills solen gick upp (4/5 tiden) .

2018 Kom jag på att vi kunde fira 4:e Juli, Amerikas självständighetsdag. 🇺🇸

Medvetet så såg jag till att det blev lite lugnare genom att inte bygga för ravefest i trädgården😁. Jag skulle åka till Jessika i Uddevalla dagen efter så det hade ju också påverkan. Men vi hade som vanligt kanonväder och det var trevligt.

Och nu för första gången är det inte fint väder! Eller jo vädret var blandat o osäkert så jag förberedde för att vara ute o inne.

Dvs det var fint väder hela förmiddagen när jag förberedde allt och en timme innan vi skulle börja så kom också regnet. Så det är tur man har hyffsat med plats.

Men jag kunde grilla när det var uppehåll. Och vädret gjorde nog sitt till att inte alla körde på natten lång.Det är inte samma sak att sitta inne på sommaren…

Men vi var några tappra som avslutade med ett nattbad till solen gick upp igen..

Men tack till alla som varit med och fyrgyllt de fem årens fester för det är ju gästen som gör festen. ❤️🎈🍾🎉

Ha en trevlig helg.

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s