Ett minne piggar upp en kass dag.

Ett minne piggar upp en kass dag❤️

Dagen började bra med tidigt trevligt kundbesök. Sen vet man inte alltid varför men vissa dagar blir bara skit. Varmt, trött, orkeslös och saknad av det mesta och de flesta.😥

Försökte jobba på men det gick sakta och tungt. Tog ett beslut att snygga till Hondan då ingen köpare hämtat den än. Det betyder oxå en studentstyrning med den om några veckor 🤘.

Åkte hem ”tidigt” och tanken var att klippa gräset o hålla på i garaget.

Gräset blev klippt men både Hondan o Minin stod utan ström (tecken på att de används för sällan) och energi tog slut. Jag är också hundvakt till oxton men tom han gömmer sig😂😂.

Så det blir en bok i kvällssolen

Avslutningsvis nåt positivt, för tre år sen skulle jag åka till Flen på rally med en kollega, min svåger med barn samt Marianne (min nya soul då Erik skulle få plugga ifred) o hennes son (då 2,5 år). Den dagen hände nåt väldigt speciellt.

Jag hade ju precis lärt känna M och det var första gången jag skulle träffa Vide. Han kan vara lite blyg o mammig ibland förvarnade mamma. (ja han är ju 2,5 år! 😂😂)

När de kommer till start o mål och jag säger hej o frågar om vi skall gå och titta på rallybilar? Så tar han min hand och säger kom då! Och sen den stunden är vi kompisar❤️❤️

Ha en fin kväll🔆

25 grader😰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s