En galen dag! đŸ˜‚

En galen dag!

Dagen dĂ„ jag hamnade mitt i ett familjbrĂ„k om en bilđŸ€Ł

Jag trodde jag upplevt det mesta nÀr det gÀller konstiga bilaffÀrer.. Men icke.

För tre Ă„r sen började dagen pĂ„ hotel i Örebro

Sen.. Är nu i Malmö och skulle hĂ€mta denna leksak.

Allt funkade OK och den hade passat perfekt pĂ„ Gröndal. Men… Vi kan vĂ€l sĂ€ga att familjen inte vara ”klara” med beslutet ! Jag lider med killen som skulle sĂ€lja och all heder till honom.. Nu hem igen.. Trevlig kvĂ€ll !

Han skulle sĂ€lja bilen för att undvika ett brĂ„k med sin far. Vi var överens om priset o bilen var som han sa. Men… Övriga familjen ansĂ„g inte att det var rĂ€tt och fattade inte att han menade allvar förrens jag stod pĂ„ gatan med slĂ€pet.

Jag tyckte sÄ synd om honom. Han hade lagt sin sjÀl o byggt den som han ville ha den. Han bad 100 gÄnger om ursÀkt o jag fick bensinpengar som ursÀkt.

16 timmar och 130 mil har gett mig 40 nyanser av grÄtt !!! Det var en lÄng resa med mÄnga tankar, tÄrar, saknad, spontana möten, telefonsamtal mm

Men historien Ă€r inte slut dĂ€r. Ett Ă„r senare pratar sĂ€ljaren o jag nĂ€r jag varit nere och köpt tillbaka min gamla kitcar ”plasthögen” typ tre km frĂ„n honom i gamla RosengĂ„rd. Han berĂ€ttar att han behöver pengar fort och jag fĂ„r köpa den billigt om det sker Nu!

Jag sĂ€ger, nja, jag har redan fem bilar o behöver inte en till 😂😂. Efter fem minuters samtal sĂ„ har jag köpt en bil till för att hjĂ€lpa honom. Men jag hinner inte hĂ€mta den förrens om 3-4 veckor.

Efter midsommar Ă„kte jag ned med slĂ€p igen o hĂ€mtade den och sĂ„lde den i princip omgĂ„ende för dĂ„ hade jag insett att bilar Ă€r bara ett ”tidsfördriv” för att saknaden av mitt liv inte skall vara sĂ„ stor. ❀

Men det Àr ett minne som innehÄller sÄ mycket o det visar att vissa saker som sker fÄr en fortsÀttning lÀngre fram i livet. Och det Àr alltid bra att vara snÀll.

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s