En underbar dag trots några tårar ..

En underbar dag trots några tårar😢

Vissa dagar ser man fram emot med både glädje o lite oro.

Student för Alice (dotter till våra bästa vänner) är en sån dag. Vi har ju säkert 10 000 minnen ihop. ❤ I början av veckan nämner Felicia att hon kanske skall åka rally i nyköping idag. Jag messar min älskade soul direkt och kollar om jag kan låna Vide ett par timmar. 👍När jag är nästan framme i morse så fick jag stanna.

En kort fika med Erik o Marianne, efter ett tag frågar plutt – är det tomt i koppen ? Ja, -bra, då kan vi åka !😆😆Framme vid starten så håller han hårt i handen och ser MÅNGA räcerbilar !!

Sen går vi kollar läget med Felicia som är co driver och jag blev så rörd när jag inser hur mycket energi dessa två personer ger❤❤

Sen lycka till kram och ut mot sträckan. Jag hinner inte vända bilen innan plutt sitter med kartan !!

Inte konstigt med en sån förebild. Tyvärr så orsakade en olycka i ”vanliga” trafiken ett stopp på nån timme så vi hann se ca 10 bilar. Men en glad fyra åring är inte ledsen för det. När han sitter i mitt knä så säger han- Peter, du är skäggig ! Ja det stämmer nog.. Det går 10 sekunder, – Du har ju skägg i näsan med !!!!😆😆😆

Lite melon o bus med andra barn är oxå kul. När jag tröttnat så säger han hejdå till de närmsta 40 personerna😆❤❤. På väg tillbaka till bilen kommer den obligatoriska frågan, när vi kommer hem, kan vi göra donuts då ? Självklart !! På väg hem så somnar en liten hjälte och jag åker förbi Enstaberga IP och minns min ängel och tårar kommer… 😢😢för 13 år sen när vi köpt huset var vi och häntade plattor i nävekvarn i samband med en av Jessies bortamatcher i enstaberga.❤Och vi åkte nu samma väg.

Självklart gjorde vi donuts på gruset vid hemkomst.

Sen full fart hem för att köra hem bästa Alice på studenten.

Oron finns alltid när jag skall träffa vänner o bekanta jag inte sett på länge och jag vet ju att den fråga de vill ställa är -hur mår du osv.. Men idag gick det myckrt bättre än väntat. Såklart kom minnen upp och saknaden känns❤Men det var riktigt trevligt och jag uppskattade att träffa och prata med alla. Inte minst barnen som växer upp o nu delar vi intresse !!

Om nån ser spår på asfalten i hällby så var det bara en minnesvärd ankomst i gunmirök för värdens sötaste student❤❤❤

Nu blir det fotboll och jag hoppas jag forfarande leder VM tipset 😆😆😆⚽

Kram och trevlig kväll 🇸🇪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s