Oväntad underbar dag och en kväll med tårar i bilen.

Denna söndag förra året satt jag och min underbara dotter Jessie frustrerade, arga och rädda på akuten i fyra timmar med Camilla utan att hon fick hjälp ! Camilla hade så ont så hon inte ens kunde sitta i soffan längre, men hon ville inte åka in ” för de gör ändå inget” tyvärr fick hon rätt. När Jessie meddelar sköterskan att vi åker hem ! får hon svaret, Ja Ni åker på egen risk ! IDIOT ! HON HAR CANCER !! När jag kom hem rev jag i ilska ned bilbanan som byggdes enbart för rimstugan som min ängel så gärna ville ha men tvingades ställa in på fredagskvällen.

Många undrar säkert hur man kan leva med dessa minnen inför en Julhelg som inte bara är första julen utan både fru och son men samtidigt så var förra julen ett enda kaos i smärta för min ängel och oro och rädsla för mig och Jessie.

Men på nåt konstigt vis kan man ändå uppleva positiva saker och inte alltid tänka tillbaka. I dag har jag njutit av solen på förmiddagen, åkt till min underbara vän och varit på tre-årskalas med världens underbaraste kompis !  Efter att delar av bilbanan (present) är uppbyggd och provkörd så är det dags för fika. När alla äter tårta som kommer han fram, tar mig i handen och säger Nu går vi ut och åker ”röd räcerbil” sagt och gjort, vi smiter ut och åker lite riktig bil. Den värmen det leendet ger när vi gör några ”donuts” är OBETALBART !!! Inte oväntat men underbart !

Sen kommer såklart verkligheten och minnen tillbaka när jag sitter i bilen på väg hem. Min ängel hade själv valt de sånger hon ville vi skulle spela i kyrkan på begravningen för tio månader sen. Jag önskar så att hon kunde fått se och höra dem då de framfördes på ett underbart fint sätt live av gamla bekanta till oss. En av låtarna var Utan dina andetag med Kent. Den sjöng också min bästa väns man till henne när de gifte sig så vi har bägge starka minnen till samma låt och bägge handlar om kärlek till våra respektive men ändå på helt olika sätt. I radion på väg hem lyssnar jag på musikhjälpen och de meddelar att årets mest önskade låt är just den !

När den låten spelas kommer alltid tårarna…

Kom ihåg att alltid visa Er kärlek och uppskatta det Ni har !

Det kommer alltid en dag då det är för sent och då kommer Ni ånga allt Ni inte gjort !

Kram

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s