Hur kunde Milla känna av min kommande själsfrände ?

2016-12-05

Hur kunde Milla känna av min kommande själsfrände ?

För ett år sen hade jag varit jag på julfest med jobbet.

Om det var något jag var bra på då var att hålla fasaden trots att det var kaos och oro inombords,  det betydde  ofta att det var lättare att umgås med de som inte var ”nära” dvs det var enklare att umgås med kollegor som var på andra kontor.

Likaså så kunde jag komma på mig själv med att mingla mycket, dvs aldrig låta någon komma in på djupa samtal.

Dagen efter berättar jag kort om festen och nämner för Milla och Jessie att det hade börjat en ny cool  tjej på ett av våra kontor.

Då släpper Milla en kommentar på skämt som jag aldrig kommer glömma !

Pappa har träffat en ny innan jag gått bort !!!

Jag blev jätteledsen för det finns inte på kartan att jag skulle träffa någon ny !!!

Svaret var ganska enkelt,

NEJ ! Hon är lyckligt gift, har barn och är 27 så jag skulle inte tro det !

Och efter att Milla gick bort har jag hela våren  varit ”livrädd” för att nån ens skall tro nåt, det har gjort att jag medvetet valt att bara umgås med kvinnor som är gifta, likaså har jag avböjt alla förfrågningar på facebook från singelkvinnor jag aldrig träffat ! Jag har heller aldrig förstått varför jag fått 1-2 förfrågningar i veckan hela våren  från personer jag aldrig träffat ??

Men det som549064_725276754179483_1685464290_n hänt är att jag fått världens bästa vän i denna kvinna, Nu vet jag vad en själsfrände betyder ! Och det stöd hon varit för mig i år är mer än jag kan förklara på nåt vettigt vis..

Att ha en vän vid sin sida när Albert lämnade oss var som att Milla var hos mig genom min vän på nåt vis jag aldrig kommer förstå..Om nån hade frågat mig för två år sen, kan man älska en vän ? hade jag nog sagt nej, nu vet jag bättre… Och att ha en själsfrände är för mig oväntat underbart !

 

Så Camilla hade rätt men jag förstod inte på vilket sätt !

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s