Vigsel över webkamera år 2000 !

Jag har valt att börja min The Story år 2000. Vi hade planerat en semester i USA, jag hade en ganska tuff vår på jobbet samtidigt som vi planerade för ett hemligt bröllop i Las Vegas.  Inbjudningarna till fest lade vi på lådan på Arlanda, den innehöll också en webadress http://www.discovery. com och en tid för vigselakt. På den tiden var webkameror nytt i USA och begreppet okänt i Sverige.

Camillas reumatism hade redan då slagit till redan då så tre veckor i 30 graders värme gjorde gott för kroppen. Inget späckat schema utan vi bara softade och gjorde det vi kände för. Detta var nog vår bästa semester tillsammans.

På flyget hem blir Jessica dålig så efter mottagning på Arlanda (bild) och middag med familjen så blev det hemfärd och i princip direkt till sjukhuset ! Kvar stod tre ouppackade väskor i hallen..

Diabetes konstaterades, inte kul för en nioåring som spelar fotboll. Jag glömmer aldrig Jessies kommentar, -får jag bara dricka vatten nu ??? Men med en fru som Milla så var det bara en sak som gällde, Vi löser det !  Det går såklart ! Du skall fortsätta spela fotboll osv..

Nån dag efter att Jessie kom hem klappade jag igenom i nån släng av ”gå i väggen” och jag sov  i tre dagar ! sånt kommer tydligen i efterhand när man kopplar av och det stämmer !

Men jag var tillbaka till vår bröllopsfest på min 35-års dag.

Och med facit i hand så kan man som aktivt barn leva med diabetes, lite mer koll på vad man äter även om man tränar stenhårt för idrott på hög nivå. Och jag och Milla har nog sett de flesta matcherna och det är jag stolt över !

Ha en skön anda advent.

14680626_1226036200786826_3740120609792438809_n

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s