Finns det en himmel? Hur funkar den?

Adrian vaknar med ett ryck och minns att han drömde om att Carina letade efter August i en ökänd hamn. Jag läste en bok i våras där man kom till en stad typ när man dog så det är nog därför drömmen var så?

Men om jag tänker lite till, OM den finns hur många får plats? Känner man igen gamla vänner? Är alla i åldern man gick bort? Är man frisk eller måste de gamla o sjuka tas om hand? Om jag träffar min farfar, hur ska han känna igen mig? Är August ett friskt barn som får springa i gräset?

Himmel eller helvete?

Många frågor och finns det nåt alternativ? Har man känslor kvar? Tänk om man haft flera relationer, vem av dem älskar man mest då? Och minns man vad som hände i livet? Kan jag se o höra vad som händer efter min död?

Det blir för svårt.. enklast är nog att tro att man släcks ned och själen finns i minnet hos de som är kvar❤️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s