Gevaliadagen !

Jag brukar uppmana till att sätta rimliga mål, skriva listor och uppskatta när du kan pricka av på listan. Bättre lite än inget alls.💪🏻

Lever jag som jag lär ??!

Näää😂😂återkommer till det.

Det har varit en bra helg, helgen inleddes med att jag hämtade min EV6 som fått dragkrok🙏. Sen åkte jag hem och satte ihop Milians trampbil.

Bugattiblå o dubbla signalhorn såklart

Sen blev det grillning och en dråplig händelse inträffade. Fredrik hade skrivit att de åker om 5 så jag la på köttet o smuttade på ölen i solen. Jag hade på Haaks livestream, kanske lite högt men jag stod ju vid grillen och högtalaren stod inne. 🎸då ser jag någon i ögonvrån komma upp i trappen? En kvinna i 40 års åldern frågar om jag hade konsert ? Nej men de spelar live på nätet ? Undrar vad hon vill ? Svaret kommer då.

Du spelar högt ! Ok?? Kanske lite men klockan är 18:30 och hur kan du ens höra ?? Jag bor ju väldigt skyddat? Hon gick., Hade hon varit trevlig kunde hon fått mat o bubbel😂. Det blev en trevlig kväll med goda vänner.

Lördag blev arbetsdag 8:00-19:30 och det var grymt effektivt så en lugn och nöjd man såg kvalet på F1 innan John blund..

Nu till att leva som man lär?? Vaknade imorse och solen sken så drog igång gräsklipparen sen spårade det ur som det brukar göra en gång per år. Plötsligt händer det !! Gevaliadagen. På med en bra spellista och högt igen såklart 🤪

Lika bra att röja två förråd, en trapp, klippa kanter, tvätta en altan o alla glasväggar, tvätta tre trappor osv😂😂😂 varför blir det såhär ??? Är väl dum i huve???

Men skönt när det var klart🙏

Så nu ska njutas av solen en stund när det torkar på altanen🍷

Imorse fick jag en film från min roll som jagad av polisen🤪. Ett väldigt speciellt minne på många sätt som också sätter perspektiv på att det gått sex år i ”mitt nya liv” . Då försökte jag skapa ett nytt liv som ensamstående pappa till Abbe. Jag tyckte då det gick ganska ok. Sen blev det nåt annat och jag kan nog fortfarande inte säga att jag är återställd eller så. Jag kan bara försöka gilla läget och anpassa mig til det. På många sätt starkare med erfarenheter som man inte vill ha men de kan vara bra att ha ändå. Nu ladda för en ny vecka i livet🌺

Ha en fin kväll.🍾

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s