Testosteronbrist på gubbar som startar krig ?

Dags att mänskligheten försöker förstå varför vissa ledare startar krig? Just nu har Putin o Biden nån ”kukmätartävling” även om bägge säger nåt annat. (Återkommer till det) Men varför är det nästan varje gång en äldre man som är ”den store ledaren” ? Innan Biden hade vi Trump, Saddam, Hitler m.dö

Hur många kvinnor har startat krig? Undrar varför? Kan det vara så enkelt att dessa män känner sig / är gamla, inte attraktiva, inte intressanta osv. Och testosteronet börjar sjunka och vad händer med vissa vanliga människor då? Jo det skall pratas om det och hur fantastiska de är i sängen och hur ofta 😜, men det är nog som uttrycket Mycket snack och lite verkstad🤠. Men tillbaka till fysisken.

Testosteronet ger syre och då omvänt Syrebrist i blodet och det drabbar humöret. Då kanske det inte är så konstigt att de hittar på tok. Är det kanske dags att ställa fysiska krav på våra ledare så vi slipper sånt här?

Jag har ett tips till förhandlarna. Det finns flera teorier om orsaken till det som sker nu. Har Biden i praktiken stressat Putin till detta ? Gäller det Nato eller är det så att Putin inte vill ha demokrati i Ukraina ?

För att få ett svar så är förslaget. Ukraina, Finland o Sverige och kanske nåt mer land förbinder sig att inte gå med i Nato och det skapas en buffertzon. dvs inga Nato baser vid Rysslands gräns som jag förstår att de inte vill ha. Det vill inte vi heller.

Ukraina återgår som demokratiskt stat.

OM Ryssland passerar gränsen med trupp eller annat stridsmedel bistår Nato med försvar.

Svårt?

Skicka fredspriset🤪

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s