Förälskelse är en kort känsla, kärlek byggs med åren kan vara livslång

Del av kapitel 24..slutet på historien…

Tre dagar senare…

Det är onsdag eftermiddag och Jag ligger på polishuset i Alicantes sjukrum och är ganska blåslagen och tänker tillbaka på vad som hände i lördags och igår kväll.

I lördags hände det tre saker,

1. Jag kom på hur allt hänger ihop.

2. Jag messade Petra i Örebro.

3. Jag träffade en fantastisk kvinna.

I går blev jag påhoppad här i Alicante av 6 personer varav jag kände igen tre sen tidigare och det gav fyra nya insikter.

1. Någon läcker inom polisen, någon har hackat min eller Petras telefontrafik eller det sitter en mick i vårt rum?

2. Jag är lite långsammare i kroppen än för 25 år sen men en del reflexer och reaktioner sitter kvar, tre män ligger utan skottskador i en svarta säckar i ett kylrum i källaren på sjukhuset, två får avancerad sjukvård fyra våningar upp på samma sjukhus och den sjätte sitter i en cell två våningar ovanför mig. Han sprang rakt in i Monica och fyra spanska poliser när han försökte fly…IDIOT.

3. Vi har löst hela kedjan men de är inte i den grövsta eller skoningslösa delen då de skickar sex ”björnbusar” för att spöa mig till tystnad, och det gick ju inte så bra.

Det handlar om ekonomer och de driver enkelt förklarat en näringsverksamhet utanför skattesystemet och vill nog mest hota, Hade de velat ha bort mig hade jag varit skjuten eller sprängd och det drar till sig uppmärksamhet. Det De dock inte vet är att det inom 36 timmar kommer ske ett stort antal gripanden i Europa.

4. Jag är nog förälskad för den jag tänker på är Eva som landar här imorgon bitti.

Framtiden får utvisa var det slutar. Förälskelse är en känsla av rus en kortare tidsperiod. Den kan jämföras med att man ser ett hus, en bil eller par jeans man vill ha och tror sig tycka om. köper de och gillar det nya mycket.

Kärleken byggs sen från grunden med handlingar, omtanke, förståelse, överraskningar och respekt. Många tror att kärlek att vara tillsammans och göra allt tillsammans. Jag tror tvärtom, man är två individer med olika behov och intressen. Kärleken är att vara förstående och respektera det och samtidigt längta efter varandra.

Huset kommer med åren ändra utseende, karaktär och användningsområden men ju fler höststormar ”kärlekshuset” får klara av desto starkare vet man att huset är…Älska ditt hus och vill det väl.

Epilog

En känsla av julafton som barn…

bty

Jag och Eva ligger i solstolarna vid infinitypoolen på The Level och ser ut över Alicantes strand och jag läser högt Expressens löpsedel:

Stor droghärva i Mellansverige avslöjad.

Kommuner, bygg och transportföretag, idrottsföreningar och drogkarteller skyr inte ens liv för att skydda sin verksamhet…

Jag undrar hur många som får något straff på riktigt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s