Ett fantastiskt sjukhusbesök!

Så jävla nöjd🙏🙏🙏

Vi kan väl säga att jag tillbringat en hel del på sjukhuset genom åren och oftast var det förknippat med nåt kasst. Tills idag!🤗

För ca två år sen var jag på hälsokontroll. Det var väl inget praktexemplar till man som var där men med bakgrunden som referens så var allt rätt ok förutom vikt och blodtrycket som var alldeles för högt, på gränsen till medicinering men då alla andra värden var Gunde i en fet kropp så var rådet testa att gå ned i vikt först.

För 10 månader sen tog jag väl tag i det lite mer på riktigt med en väldigt långsiktig plan (3 år) och flera delmål. Hösten inleddes med en månads paus på allt pga mitt gamla diskbråck så Jag ligger 1 kg över min plan men idag spelar det ingen roll.

JAG HAR SÄNKT TRYCKET MED 30/25! Vad man nu mätte i och ligger nu på gränsen mellan normalt och lätt förhöjt. Det har nog aldrig gått så lätt att köra ett kort flåspass ikväll 😁.

Och normal har jag ju aldrig varit 😁😁😁 Syftet med besöket var att utvärdera min behandling för psoriasisen (som jag är nöjd med) och när jag innan fick fylla i en blankett på hur jag kände, vilken nivå av besvär mm jag hade så insåg jag bara hur bra jag mådde och hur tacksam jag är. Sen tyckte läkaren att det kan bli ännu bättre..För mig är det bara bonus🙏

Det firas i baljan med bubbel (bonnet såklart) och att lyssna på Ystad Badflicka 1957 med Pernilla Andersson. En fantastisk kvinna som fyller år idag. Grattis🍾

Då veckan för övrigt flutit på bra trots mycket tragiska besked😥 så rullar det på med nya kul jobb och mycket telefonkontakt med kunder trots hemjobb så nu är det full fart igen.

Idag är det Nobel dagen och det är ju lite konstigt då jag insåg att jag varit i Stockholm flera av de senaste åren.

Igår eftermiddag lurade jag med Felicia på lite shopping då det var lite folk på Ikea. En jättemysig eftermiddag och jag fixade flera presenter o julklappar.

Samtidigt slog det mig att det är för tre år sen vi började lära känna varandra på riktigt❤️ Jag skulle åka Finlandsbåt med min vän Jessika o frågade om Felicia skulle hänga på..

Det blev en fantastisk helg.

Att se till att Spiderman kommer i en Spiderbil till en fyraåring är nog en av mina bästa presenter nånsin. Den glädjen värmer i hjärtat än idag

Och helgen fortsatte med bad och Abba museum och en spontan sistaminuten bokning till solen tre veckor senare 😁😁.

Det behöver inte vara så svårt att leva. Även om livet ibland är skit så kan en fika med en vän betyda hur mycket som helst…

Ha en fin kväll. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s