Tack för allt🙏

Idag har jag fyllt 55, Femtiofem bast!

Vad hĂ€nde dĂ€r? Jag mĂ„ste erkĂ€nna att det var nĂ„gra Ă„r sen jag fyllde Ă„r pĂ„ mitt sĂ€tt. Orsaken vet Ni om och jag ska nu kort berĂ€tta lite historia och hur det var tĂ€nkt..😁😁 Och vad som kan hĂ€nda… Jag om nĂ„n borde ju ha lĂ€rt mig att fira varje Ă„r man fĂ„r vara medđŸ™â€ïž.

NÀr jag fyllde 20 var det kalas (kanske för mycket?).

1990 fyllde jag 25 och Kajsa, Dick och jag körde gemensam 75 Ärs fest med buss frÄn stan och hemligt mÄl med trerÀtters, underhÄllning och dans mm

Det blev en Casinofest och skördefest Ären efter oxÄ

NĂ€r jag fyllde 30 sĂ„ körde jag en enklare variant (för mig). Middag med 50 personer pĂ„ Bishop Arms i Örebro och sen gick vi till Strömpis och gled förbi kön sĂ„klart 😁. (50 personer =bra förhandlingslĂ€ge).

NĂ€r jag ser bilderna nu sĂ„ var det nog rĂ€tt kul/stökigt. Och det var mĂ„nga som sjöng đŸ€”đŸ•ș💃🙏

År 2000 och 35 bast. Bröllopsfest och 35 Ă„rs fest samma dag.

Sen var det lugnt bÄde vid 40 och 45 dÄ det hÀnde massa annat som tog focus och energi.

2011. 46 Är verkar som att det var lÀge att fira?

2013

2014

2015 Det blev inte som vi tĂ€nkte ett halvĂ„r tidigare. Planen var redan 2014 att vi skulle köra ett rejĂ€lt 50 Ă„rs och 15 Ă„rig bröllopsdags party i trĂ€dgĂ„rden med liveband och hela paketet 💃đŸ•șđŸŸ. Jag har ju svart bĂ€lte i att fixa partyn och hade en fru som var minst lika bra pĂ„ det som skulle Ă€tas mm sĂ„ vi komplettera varandra bra.

Men alla tankar pÄ fira och party försvann pÄ 1 sekund i mars 2015 nÀr Milla fick besked om cancer och taskiga odds. Jag firade inte alls pÄ min dag.

2016. Början pÄ ett kaos utan ord.

2017 En lugn dag som slutade med en vĂ€ldigt överraskande telefonsamtal och samtidigt rolig tillfĂ€llighet som inte kommer Ă„terges. đŸ˜â€ïž

2018

2019

2020. Det har funnits tankar pĂ„ att kanske göra nĂ„t pĂ„ riktigt men Covid och en kass rygg sĂ„ lades det mesta pĂ„ is. Lugn kvĂ€ll med familjen och en sista kvĂ€ll ute pĂ„ altanen med burgare, jordgubbar och glass❀

Och som vuxen man sĂ„ dukar jag efter Ă„lder😁😁Men Ni kan aldrig vara sĂ€kra pĂ„ vad som hĂ€nder. Som Ni ser sĂ„ Ă€r mĂ„nfĂ€rden fortfarande kvar pĂ„ listan och vem vet det kanske blir party igen….

SĂ„ tack för allt uppvaktande idag â€ïžđŸ™

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s