Positivt att vara i en kyrka efter 4 år

Igår tyckte jag att min krånglande rygg funkade bättre och då inflammationen lägger sig så blir det bättre.(det har tagit nån vecka de gånger de hänt förut).

Tanken var att jag försöker stå och jobba o kör till lunch idag. Fixade några svar mm innan fikat och hade ett möte vid 10 tiden.. Sen insåg jag att jag hade nog överskattat min förmåga för det är stor skillnad på att röra sig lite gående och att stå still😈. Nu har jag softat hela eftermiddagen och det är skittråkig så det blir nya försök imorgon.

Nu till helgen som gick . Mitt älskade barnbarn skulle döpas och efter diverse ändringar av ursprungside’n pga Covid så skulle det ske i Eskilstuna och fika i trädgården uppe hos mig.

Det har ju fixats en del i sommar så det skulle vara snyggt. Så det är ju konstigt att det är kanonväder i princip hela Augusti utom just då vi skulle fika.. Men det är tydligen så på nåt vis… Det har nämligen regnat en skvätt både på studenten och examen för Jessie..

Men vis av erfarenhet så hade vi även förberett även inne för 35 personer.

I Coronatider måste man uppskatta att man bor stort och har trädgård.

För fyra år sen hade vi haft två begravningar och två urnsättningar inom ett halvår så min relation till kyrkobesök var väl inte så bra.

Jag har varit i kyrkan två gånger sen dess, Jessicas examen och dop. Bägge gångerna var det jobbigt och jag fick focusera på annat (tex busa med en bebis👍).

Nu var det tredje gången gillt och det har gått mer tid. Det var också en ny fas i livet och den är väldigt positiv. Såklart kom tanken att varför fick inte Camilla vara med om detta❤️. Men det gick bra till slut.

Det tog fyra år för att få ett positivt minne i en kyrka🙏❤️. Det är nog ett steg framåt..

Nu ser jag fram emot nästa helg då jag ska delta på världens bästa event. Att glädja barn på ba(r)ndagen är en ynnest. 🙏🙏🙏🏁.

100 supersportbilar och en ylande Mini😁Ja jag saknar Hondan för den kunde man sladda med🚘😬

Överraskning väntar..

Sen blir det herrmiddag i Örebro på kvällen o fika och lunch på Söndagen. Nu gäller det att se till att bli bra.😁

Idag var jag och handlade och jag tror min kropp sa nåt till mig….😁⛱️

Kram o ha en fin vecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s