Kommer jag fort mot målet eller kommer målet fort?

Det här med deadlines och sätta en tid då man ska vara klar är inte så enkelt.

Det finns två sätt att se på det.. Antingen flyter det på och man kommer snabbt mot målet (Mr Bolt)

Alternativt är när man själv eller nån annan satt ett datum man ska vara klar. Då kommer målet närmare och närmare väldigt fort ibland.

Så har det känts de sista veckorna. Jag har själv bestämt att sätta mig i karantän några dagar från nästa helg för att sen kunna va ledig några dagar med en liten❤️.

Så nu är det i princip 1 vecka kvar och jag vet att jag kommer se till att bli klar på fredag. Men varför händer det aldrig jag är klar en vecka före? Jo det vet jag 😁Har så klart sagt ja till mer jobb..Och hittat på massa andra projekt hemma också 😁

Men det är bara att bita ihop och köra på. Nu kommer värmen☀️så nu ska det lackas…

Trevlig kväll

Författare: ovantatunderbar

Man strax över 50 som levt med hustru, utflyttad dotter och en gravt funktionshindrad son. Under 2016 förlorade jag både hustru som förlorade mot cancer och sonen som hastigt lämnade oss. Jag kommer här försöka berätta min historia om hur det varit att leva, hur det är nu, alla frågor, ensamhet, nya vänner, relationen till gamla vänner mm mm Likaså aktuella tankar om livet och världen vi lever i...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s