En helg med Paolo, Aw och vad är riktig kärlek?

Jag har ibland hört skämtet Köpt kärlek är också kärlek. Dock inte i min värld. (Möjligen köpt sex är också sex även om det för mig är fel).

Men inte kärlek… Återkommer till det. Dock har jag gillat Paolo för att han alltid varit ganska rak och ärlig. Även de få gånger vi träffats kort. Lura inte dig själv, du är den viktigaste personen i ditt liv är ett väldigt bra uttalande. Annars kan det bli fritt fall

En bild från Trysil med mina ole bramserud skidor med vibrationsdämpare.

Så jag hade lite svårt ibörjan när nyheten spreds med min moraliska förståelse och kompass då han även nu går ut o erkänner och ber om ursäkt i motsats till en drös politiker, idrottsmän o kändisar som nekar tills brallorna är vid fotknölarna. Så jag tycker egentligen det är bra (även om offerkoftan är påtagen) tills han säger att han tror att kvinnor tvingats dit!!

Så nu sitter den lille manlige italienaren i TV och erkänner vetskap eller utnyttjande av kvinnor i samband med människohandel! Det efter att så länge haft en ganska hård svansföring blir för mig totalt tvärgalet. Och väldigt omanligt!

Hur tänker karln? Varför? Nåt är väldigt fel… Samtidigt så är det inte honom det är synd om utan tjejerna som utnyttjas.. Häng ut de som tjänar pengar på det också..

I fredags hade vi AW på min altan. Jag hade utlovat burgare o lite livemusik av Haaks vid sextiden. Jag tänkte att då det inte är varmt än så blir det tidig hemgång. Ack så fel jag hade. Det blev en mycket lång och trevlig kväll och jag insåg att Covid påverkat människor mer än jag fötstått. När en aw håller på i 12 timmar har man kul tillsammans. Tom Oxton tyckte det var kul men vid halv tolv fick han gå hem😁

Nu till det här med kärlek❤️. Vad är det. Det är inte nåt man bara har till den man är sambo eller gift med och sina barn. Det är en känsla som kan vara lite olika beroende på till vem och hur. Den är inte könsbunden. Men den har alltid samma nämnare.

Omtanke, önskan om närvaro och att du alltid kan vara helt ärlig. Den betyder och visar sig mest när det är tufft i livet. Denna bild togs idag och är en bild av kärlek❤️

Min ängel är alltid med mig❤️

En annan bild är denna

Min älskade Marianne o jag en dag i Rom.

Eller.

Bästa kollegan o vän på kundevent

Eller

Tre vänner sen 80 talet

Och det finns många fler…

För mig betyder det att du bryr dig, lyssnar, pratar, uppmuntrar, stöttar och hjälper oavsett tid. Ni gläds tillsammans, ni sörjer tillsammans och du säger även det som personen kanske inte vill höra eller ingen vågar säga.

Jag har under helgen både fått lyssna till nåt jag absolut inte vill att mån ska drabbas av (fck cancer) 😭 och jag har också sagt till en vän nåt hen inte ville höra (lura inte dig själv) men Kärlek är att bry sig❤️

Idag är det17:e Maj och jag grattar Norge med att ta fram de norska Telemarksskidorna o luse koftan.

Idag har jag varit vvs arbetare tre gånger, pysslat i garaget och ikväll blev det grillat med familjen.

Och det är ett svårslaget slut på helgen är att få ett leende av den här killen ❤️❤️❤️

En bra helg med andra ord.

Nu önskar jag alla en trevlig vecka.

Kram ☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s