Nu får det vara nog!!!

Hur kommer man ur en kris? Med negativitet eller positivitet? Det är ett allvarligt läge. Men glöm inte att vi bor i ett av de länder som tydligen klarar det ganska bra. Svenskar är historiskt duktiga på att skydda sig. Vi har ett lite mer distanserat socialt liv. Vi har ett av världens bästa skyddsnät. Så om vi bara gör som Teglin säger så har vi gjort vad vi kan och sen stopp! Tänk inte! Om det inte handlar om att hjälpa nån annan..

Jag brukar förundras över hur barn i krigshärjade länder kan spela fotboll och skratta? Jo för de lever nu och uppskattar det positiva❤️

Sluta oroa dig över medias krigsrubriker utan se det positiva som händer i Ditt liv idag. Ta tillvara på tiden hemma. Idag har jag hämtat T-shirts som hedrar min ängel ❤️. Fikat i solen

Röjt efter min inneboende i vinter under diskbänken.

Tömt tvättstugan och gjort rent och röjt.

Käkat lunch ute 🤘🌻

Avslutningsvis har jag räfsat ur en häck och gjort gödning av löven, ja Jag hade visir😁så skön känsla att få saker gjorda jag skjutit på länge. Det tar ju ingen tid egentligen men det är bra för självkänslan. Och att vara i solen ger energi. Att låsa in sig för att undvika smitta är säkert jättebra tills du ändå blir sjuk för att du sitter inne…

Det är i svåra stunder man måste se det positiva och uppskatta de små sakerna. Lägg bara energi på det du kan påverka. Lägg ingen energi på att fundera på varför grannen gör si eller så.. Det är ju ingen mening med att gå och vara orolig för att bli smittade och sen kanske dö. Om du blir smittad om du gjort som Teglin säger så har du gjort vad du kan påverka. Skulle jag dö så har jag inte kunnat påverka.. Så varför oroa oss i onödan?

Och sluta inte leva! Vi får kanske leva på ett annat sätt. Men man kan (får och bör) fika ute med ex med min svärmor och det är jättetrevligt. Kram o ha en fin kväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s