Corona, överdrivet eller livsfarligt ?

Jag hade nog tänkt åka till värmen flera gånger i vår. Men det får nog vänta några veckor.. Och mitt siffersinne säger mig att viruset är hanterbart. Jag tycker att media som vanligt kanske inte alltid är nyanserade. MEN jag försöker läsa vad läkare och de som kan säger. Jag har grundsynen att tänk på vad vi gör, tvätta händer, kan vi undvika risker så gör det. Jag kan ganska bra hålla mig undan om det behövs. Och då bör risken vara väldigt liten att bli smittad.

Men när de som kan är så osäkra så är det nåt i mig som oroas.

Jag har ju en plutt❤ på 2,5 kilo en trappa ned som absolut inte får bli smittad ! Så även om Du tror att du klarar dig bra, tänk på de som inte är lika starka❤

Ikväll gick jag ned i garaget o pysslade lite med Minin

Dags att justera höjden på den klara sidan så tre olika hjul passar. Sommar, racing och vinter(rally)😁

Under tiden så lyssnar jag på Tappad som barn podden🤘 tre trevliga galningar som är så underhållande o perfekta i garaget.

Nu ligger jag i baljan o läser på. En smittläkare påstod att en orsak till att norra Italien o Europa drabbas är att viruset inte är ”anpassat” för värme utan dör vid 26-27 grader..??? Det låter skumt. Men samtidigt så vore det kanske bra om det gör att Afrika slipper eländet.

Och tanken kommer såklart att man ska nog bo här då..

Ha en fin kväll o glöm inte tvätta händerna❤❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s