Fyra års helvete ger ny referensram och hopp på livet❤️

Fyra års helvete ger ny referensram och hopp på livet❤️Men jag börjar för fem år sen..

Jag och Jessica skulle åka o titta på en hundvalp hon ev ville köpa. Jag var med som chaufför o GPS. Hon skulle bara titta. Men jag har aldrig nånsin bara tittat.. Antingen köper man NU eller skiter i det. Så den fick åka med hem…Då Jessica då bodde hemma mellan studier så skapade det jobb för mig oxå..

Men det var det värt, även om staketet gjordes om ett år senare då det såg f.. R d.. Ut.. 🤣Oxton har varit ett otroligt stöd på nåt vis främst för Jessica men även för mig i allt kaos. Nu kommer han upp, går in och kollar vad jag gör typ och går ut o lägger sig i solen.

För fyra år sen fick vi beskedet som då slog oss i backen men efter nån vecka blev Nu ska vi leva så länge det går.

Facit blev sen 9 månader och flaggan är kvar, sen förlorade vi även ❤️Abbe 5 månader senare 😥😥😥Utifrån har det säkert sett ut som om jag klarat det bra och kommit tillbaka, gör saker hemma, köper bilar, reser, umgås med vänner och det stämmer ju.

Men förra veckan var jag hos en god vän på 50 års fest och uttrycket ny referensram nämndes. Och det har jag verkligen fått.

Är Svärmors Kia är en liten bil.. Eller?

Men den nya referensramen gör att jag själv har förändrats. Jag umgås med de jag tycker om, jag gör det jag vill om jag kan, jag vet inte vad som händer imorgon.

För ett år sen lade jag upp denna bild då vi precis hade börjat vårt ”ha kul med motorsport” projekt.

Igår var jag hos o Jonas o Felicia på påskmiddag och vi planerade vårens crosskartmontering❤️🐣❤️

Avslutningsvis till hopp på framtiden, även om jag i veckan fick veta att nästa vän o bekant hade cancer så blandas det med prat om bebis och det är livets gång även om det ofta är i fel ålder enligt min referensram.

Men jag själv har nog förändrats, jag fick redan första året frågan om ny relation och då var ju svaret enkelt. Även nu får jag samma fråga o uppmaning om datesiter men nej, inte min grej. Jag hävdar att jag träffar människor IRL Så jag tänker fortsätta vara nyfiken på nya människor, vilja lära känna nya vänner. Sen om det blir en relation av det är en sekundär fråga,. Vänskapen är viktigare för den kärleken måste finnas oavsett.

Sen ska jag vara redo och veta hur, var och när? Hon ska veta samma sak och samtidigt..Men skillnaden är nog att jag nu åtminstone kan tänka tanken att det kan hända.

Det har inte hänt förut🎈❤️🔆

Så ta vara på livet och varandra. Det finns alltid tid för en kram, en kyss eller ett ord och du kommer bara ångra det du inte gjorde. Jag vet.

Kram ❤️❤️❤️

Nu tillbaka till skrivbordet en stund till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s